Annonce
Lemvig

Nr. Nissum Tømrer er solgt - det bliver på en måde i familien

Nr. Nissum Tømrer hører hjemme på Ejnar E. Hansens (tv) privatadresse på Sejbjerg i Nørre Nissum, og her bliver lagerhallen i baggrunden nu udlejet til Erik Lind Jørgensen. Foto: Allan Damgaard
Ejnar Elbech Hansen har solgt Nr. Nissum Tømrer til sin fætter og svoger Erik Lind Jørgensen fra Nørre Nissum. Ejnar E. Hansen fortsætter i firmaet i en overgangsperiode.

Nørre Nissum: Nr. Nissum Tømrer er solgt, og på en måde kan man godt sige, at tømrerfirmaet bliver i familien.

Indehaveren Ejnar Elbech Hansen har ganske vist ikke solgt sit firma til et sine og hustruen Kirsten Rasks tre sønner, men det er solgt til Erik Lind Jørgensen fra Nørre Nissum, der både er fætter og svoger til Ejnar E. Hansen.

De to er gift med søstrene Kirsten og Merete Rask.

Annonce

Det var Erik Lind Jørgensen, der tog kontakt til Ejnar E. Hansen for at høre, hvad der egentlig skulle ske med firmaet, når han en dag skulle på pension. Ejnar E. Hansen er 65 år, så det var jo ikke ligefrem noget uhøfligt spørgsmål at stille.

- Jeg blev glædeligt overrasket, da Erik Lind Jørgensen tog kontakt til mig for at høre om mine fremtidsplaner. Ingen af vores tre sønner, der beskæftiger sig med noget helt andet, var interesseret i at overtage firmaet, og det var der heller ingen af mine tre medarbejdere, der var. Derfor er det dejligt, at Erik Lind Jørgensen nu overtager det og fører det videre, siger Ejnar E. Hansen.


Jeg blev glædeligt overrasket, da Erik Lind Jørgensen tog kontakt til mig for at høre om mine fremtidsplaner.

Ejnar Elbech Hansen, der har solgt Nr. Nissum Tømrer


De tre medarbejdere i Nr. Nissum Tømrer fortsætter med at arbejde i firmaet, der nu formelt er en del af Lind Jørgensen A/S, som Erik Lind Jørgensens firmaer hedder.

Ejnar E. Hansen fortsætter også i firmaet - i hvert fald "et par år endnu". Det er ikke præcist aftalt, hvornår han stopper. Så kunderne kan fortsat ringe til Ejnar E. Hansen for at aftale arbejdsopgaver, der skal udføres.

- Hvis der er tale om større projekter, så vil vi nok begge to komme ud og tale med kunden, siger Erik Lind Jørgensen.

Masser af erfaring

Han er glad for, at det var muligt at overtage Nr. Nissum Tømrer.

- Firmaet tæller kompetente medarbejdere med masser af erfaring, og det er samtidig et firma med et stort og trofast kundegrundlag i lokalområdet, siger Erik Lind Jørgensen.

Ejnar E. Hansen etablerede Nr. Nissum Tømrer- og Snedkerforretning - der stadig er det officielle navn - i 1987.

- Jeg er glad for at kunne arbejde et par år endnu, og det giver samtidigt et glidende ejerskifte, selv om Erik selvfølgelig allerede nu er eneejer, siger Ejnar E. Hansen.

Selve navnet Nr. Nissum Tømrer vil også stadig figurere på bilerne nogle år endnu.

Med overtagelsen vokser Lind Jørgensen A/S til dobbelt størrelse på medarbejderfronten. Erik Lind Jørgensen havde nemlig fire medarbejdere inden købet af Nr. Nissum Tømrer.

Annonce

Altaner og udestuer

Lind Jørgensen var også allerede inden overtagelsen et tømrerfirma, men det var bare ikke et helt traditionelt et af slagsen. Lind Jørgensen har nemlig specialiseret i at forhandle og montere lukkede altaner og udestuer fra partneren Sunparadise og opføre sommerhuse. Med hensyn til sommerhusene laver Lind Jørgensen det meste selv - også støbearbejdet. De har blandt andet opført seks sommerhuse i Vejlby-Vrist-området og har flere på vej.

De lukkede altaner i lejligheder har Lind Jørgensen monteret hele 2000 af for primært boligselskaber rundt i primært Jylland. De første 20 på Teglgårdsvej i Lemvig i 2010.

Erik Lind Jørgensen er udlært tømrer hos Karl Erik Christensen i Nørlem, der stod bag den store møbelfabrik Zenith i Nørlem. Den lukkede ned for aktiviteterne i begyndelsen af 00'erne, og i 2003 etablerede Erik Lind Jørgensen og Karl Erik Christensen firmaet Woodpro, der blandt andet brugte Zeniths gamle anlæg til f.eks. at tørre og forarbejde træ i.

Annonce

Base på Højvang

Samtidig havde Erik Lind Jørgensen også gang i aktiviteter hjemme på den nedlagte landbrugsejendom Højvang i Nørre Nissum, hvor han bor sammen med familien. Her etablerede han Højvang Snedkeri i 2001, og i 2005 købte Ivan Kjælder halvpart i firmaet.

- Omkring 2015 overtog Ivan Kjælder min halvpart i Højvang Snedkeri, og jeg overtog Karl Erik Christensens halvpart i Woodpro, der så nu i dag er blevet til Lind Jørgensen, fortæller Erik Lind Jørgensen.

Højvang Snedkeri befinder sig i dag på Rugmarken i Lemvig.

Lind Jørgensen A/S har base på netop familien Jørgensens ejendom Højvang, hvor Merete Rask Jørgensen i øvrigt står for kontorarbejdet.

Det bliver også på Højvang, at overdragelsesreceptionen finder sted fredag 13. august. Her vil man også kunne se eksempler på Lind Jørgensens udestuer.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Skal vi bringe billedet af en butikstyv for at hjælpe politiet?

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Lemvig For abonnenter

Dejligt med stigende oksekødspriser, men jeg har dem også, fordi jeg kan lide at se på græssende kreaturer

Debat

Mit møde med den smilende københavner

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Lemvig

Pandemien gjorde bus-forsøg til en fiasko

Vestjylland For abonnenter

Du vender dig og ser efter dem på gaden, og du spørger ind til lige præcis, hvor høje de er: Kom med på den anden side, og hør historierne fra dem med lidt længere lemmer end andre

Lemvig

Der mangler personale: Kommunen beder de pårørende om hjælp til at give de ældre en god jul

Annonce