Annonce
Struer

Store opgaver i vente: Ny chef på jobcentret til december

Helle Vadt bliver 1. december ny centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice i Struer Kommune. Foto: Struer Kommune
Struer Kommune har ansat den nye centerchef, der skal stå i spidsen for Arbejdsmarked og Borgerservice efter Anette Jul Mortensens fratrædelse.

Struer: Struer Kommune har med virkning fra 1. december ansat Helle Vadt som ny centerchef for de cirka 75 medarbejdere i Arbejdsmarked og Borgerservice.

Helle Vadt er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har seks års erfaring som leder, som hun for tiden videreudvikler med en diplomuddannelse.

Hun kommer fra en stilling som funktionsleder for Ungeenheden ved Holstebro Jobcenter og var forinden teamleder i arbejdsmarkedsafdelingen i Struer Kommune, før det blev lagt sammen med Borgerservice.

Hun kender derfor Struer Kommune, en del af medarbejderne og det meste af sit kommende arbejdsområde.

Første store opgave for Helle Vadt bliver dels at være med til at gennemføre en budgetanalyse af centrets økonomi, som besluttet af byrådet i forbindelse med budgetforhandlingerne, og dels at stå i spidsen for indflytningen på Peter Bangs Vej sammen med de fire andre store velfærdsområder i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce