Annonce
Struer

Nu er alle enige om, at det er en fremragende idé

Formanden for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune har skiftet standpunkt, så formanden for Folkeskoven Struer, Stefan Tolstrup Schmidt (t.h.) og næstformanden, Johannes Pilgaard, nu har fuld opbakning fra byrådet til at få plantet ny skov ved Kvistrup Møllebæk. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Et enigt byråd godkendte tirsdag planerne om at få etableret Folkeskov ved Kvistrup Møllebæk
Annonce

Struer: Formanden for teknik-, miljø- og klimaudvalget i Struer Kommune, Marianne Bredal (V), havde intet problem med at skulle fremlægge de nye planer for en Folkeskov ved Kvistrup Møllebæk for det samlede byråd tirsdag aften.

- Jeg har haft mine personlige bekymringer i forhold til planerne om at få etableret en Folkeskov i Struer Kommune. Det er der vist ingen, der er i tvivl om, konstaterede hun.

- Jeg havde mine betænkeligheder ved, om det ville blive en meget dyr gave til Struer Kommune, hvis vi godkendte planerne, forklarede hun.

Men i dag har hun ingen betænkeligheder ved at anbefale byrådet at godkende det fremsendte forslag til en samarbejdsaftale med Struer Kommune fra bestyrelsen for foreningen Folkeskoven Struer.

- Jeg skal bestemt ikke holde mig for god til at indtage et nyt standpunkt, når vi nu står med så godt et projekt. sagde hun og roste bestyrelsen bestyrelsen for Folkeskoven Struer for den store indsats, de har gjort for at få planerne godkendt.

Hun var så samtidig glad for at projektet blev udsat, og at hun var med til at få det første forslag blev taget af bordet.

- Det vi får nu, er bare meget bedre, sagde hun og høstede selv anerkendelse fra de øvrige partier i byrådet for at have ændret standpunkt, da et enigt byråd godkendte planerne og et kommunalt bidrag på 85.000 kroner, så de første træer i den nye skov kan blive plantet, når den nuværende forpagter af arealet har høsten i hus i løbet af efteråret 2020.

Jeg skal bestemt ikke holde mig for god til at indtage et nyt standpunkt, når vi nu står med så godt et projekt.

Marianne Bredal (V), formand, teknik-, miljø- og klimaudvalget, Struer Kommune

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce