Annonce
Erhverv

Nu er det ham der skal hjælpe dig med at få LAG-midler

Heino Smed Sørensen, ny koordinator i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern
Heino Smed Sørensen afløser Flemming Jensen som koordinator for Lemvig-området i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

Lemvig: Det bliver medindehaveren af virksomheden Min Landsby, Heino Smed Sørensen, som bliver ny LAG-koordinator for Lemvig-området under LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern.

Han afløser Flemming Jensen, VEST-viden, der har været  koordinator i det tidligere LAG Lemvig fra 2007-2013. Da det nye program trådte i kraft i 2014, blev det fra centralt hold besluttet, at Lemvig og Ringkøbing-Skjern skulle være sammen, og der har Flemming Jensen  været koordinator for Lemvig delen siden-2014.

Med skiftet af koordinator flytter LAG-kontoret også adresse. Det har hidtil været hos VEST-viden på Isværket på Lemvig Havn. Nu vil kontoret fremover ligge i forbindelse med det nyetablerede kontorfællesskab i Fjaltring, hvor Min Landsby og flere af egnens iværksættervirksomheder har til huse.

Annonce

- Vi er rigtig glade for, at Heino har sagt ja til at være vores nye koordinator. Vi kender jo Heino i forskellige sammenhænge, når det handler om landdistriktsudvikling, og vi er glade for at have ansat en ny koordinator, som har både forståelse for og indsigt i de problemstillinger, som gælder for LAG. Vi ved, at Heino har ideer til den fortsatte udvikling af LAG, siger næstformand i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Ove Damgaard.

- Koordinatorstillingen er på deltid, og bestyrelsen ser derfor gerne, at opgaven løses i forbindelse med beslægtede aktiviteter, og der er placeringen i kontorfællesskabet i Fjaltring helt ideel. LAG er et landdistriktsprogram, og placeringen i et aktivt kontormiljø i et af vore landdistrikter er helt ideel.

Bestyrelsen for LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern har de sidste to år bevilget en samlet støtte på knap tre millioner kroner til i alt 14 projekter i Lemvig Kommune.

- Vi håber, at både foreninger og iværksættere fortsat vil være opmærksomme på denne støttemulighed til at kunne gennemføre projekter. I 2022 vil der igen være i alt cirka tre millioner kroner til rådighed i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern.

Naturligt at tage opgaven

Heino Smed Sørensen er som sagt medindehaver af virksomheden Min Landsby. Min Landsby står blandt andet bag appen af samme navn. Appen er udviklet til at gøre det lettere for landdistrikter at markedsføre sig – og i øvrigt være med til at udvikle foreningslivet og virksomhederne i landdistrikterne.

Jeg ser især frem til samarbejdet med områdets foreninger og virksomheder i forbindelse med nye og igangværende projekter under LAG

Heino Smed Sørensen, ny koordinator for Lemvig-området i LAG Lemvig, Ringkøbing-Skjern

- Vi har konceptet for Min Landsby på plads, og driften er i god gænge – selv om Covid19- restriktionerne også har generet os noget. Det falder derfor naturligt at tage opgaven som koordinator for LAG ind nu. Selv om der er tale om to særskilte enheder, er jeg sikker på, at driften af LAG og mine øvrige opgaver vil give god mening sammen. Jeg ser især frem til samarbejdet med områdets foreninger og virksomheder i forbindelse med nye og igangværende projekter under LAG, siger Heino Smed Sørensen.

Den nye koordinator tiltræder 1. december i år, og det falder sammen med, at der netop er annonceret en ny ansøgningsrunde til LAG med ansøgningsfrist 14. januar 2022, så projektmagere kan allerede nu begynde at overveje, om projektideerne skal indeholde en ansøgning til LAG-programmet.Annonce
Lemvig For abonnenter

Regionen skyder halv million i flere undersøgelser om kræft i Thyborøn og Harboøre

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 4148 personer er smittet -  12 er døde

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Støtteperioden ophører men Tuskær fortsætter med strandrensning: Det giver god mening

Leder For abonnenter

Smil til de ansatte gennem mundbindet

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Lemvig

Kommunen griber ind: Grund under sommerhus skal reetableres

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Lemvig For abonnenter

For tredje gang på tre måneder: Nu er udsmykning på Torvet igen blevet ødelagt

Holstebro

De fik 'kun' bøder, men i dag anker corona-festdeltagere alligevel: - Bliver jeg dømt, betaler jeg

Lemvig

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Navne

Carlo Hald ny formand for Stiftsrådet

Navne For abonnenter

Aktive Bente er både blind og næsten døv: Hvis man sætter sig ned og har ondt af sig selv, bliver man siddende

Lemvig

Hvem skal sikre mod forurening? Politikere vil køre retssag mod staten hvis anke ikke giver resultat

Annonce