Annonce
Holstebro

Nu er fusionen på Slagteriet endeligt vedtaget

Fra den 1. januar 2021 fusionerer foreningen Kulturdivisionen med Slagteriet. Det står klart, efter at foreningens medlemmer har vedtaget fusionen ved en ekstraordinær generalforsamling. Foto: Paul Erik Fabricius/Slagteriet
Annonce

Holstebro: Fusionen har været undervejs i et stykke tid, og i slutningen af oktober vedtog Kulturdivisionens medlemmer fusionen endeligt ved en ekstraordinær generalforsamling.

Det er dermed besluttet, at Kulturdivisionen og Slagteriet forener kræfterne, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ved fusionen indgår den nye Kulturdivision som en del af Slagteriets fremtidige organisation. Det skal sikre, at Kulturdivisionens mange frivillige og ildsjæle fremadrettet kan bruge al deres energi på at udvikle nye aktiviteter og indhold.

Velkendte arrangementer som Halloween og Street Market udvikles og afvikles af ildsjælene som hidtil. Det sker nu blot fremover under Slagteriets vinger.

- Der er ingen tvivl om, at det er en gunstig udvikling for begge parter. Vi ønsker begge at udvikle Slagteriet som et lokalt og regionalt kraftcenter inden for kultur, kreative erhverv og iværksætteri, og vi har forskellige spidskompetencer, som gør, at vi ved fælles hjælp kan nå dertil, siger Asbjørn Christensen, der er bestyrelsesformand i Slagteriet S/I.

Kulturdivisionen, som så dagens lys i 2015, lukkes ned den 1. januar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce