Annonce
Erhverv

Nu er hun eneejer af klinikken i Lemvig

Maja Maria Hammoud ejer af Min Tandtekniker i Lemvig
Maja Maria Hammoud har overtaget Min tandtekniker i Nørregade i Lemvig

Lemvig: Maja Maria Hommud er nu blevet enejer af klinikken Min Tandtekniker, hvor klinikken ligger i Nørregade i Lemvig.

- Klinikken har hun siden 2018 ejet sammen med en partner, René LaCour, men nu var tiden inde til, hun kunne overtage klinikken selv.

- Det har altid været mit mål at have egen klinik, så derfor var det naturligt, at det nu er kommet dertil, at jeg alene har klinikken i Lemvig. Jeg har også en klinik i Herning, og jeg regner med, jeg kan få fordele ud af at have begge klinikker, siger Maja Maria Hammoud.

Fordelen vil kunderne kunne mærke ved, at der snart vil blive åben flere dage i Lemvig.

- I øjeblikket er jeg her tirsdag og fredag, og der er fyldt helt op i kalenderen. Nu har jeg tre ansatte i Herning, og det vil frigøre mig til, at jeg kan være her flere dage end de to nuværende dage  om ugen her i Lemvig.

Maja Maria Hammoud vil have åbent flere dage om ugen end de to, hun har i øjeblikket. Foto: Lars Kamstrup

En anden fremtidsplan er, at der er en del ældre klienter, som har svært ved at komme til klinikken.

- Så er det tanken, jeg vil komme til dem. Jeg kan sagtens have det nødvendige udstyr med til udebehandling, så jeg kan arbejde i hjemmet. Men nu skal vi lige have alle disse corona-restriktioer overstået, inden det kan blive aktuelt.

Maja Maria Hammoud startede som autoriseret klinisk tandtekniker i 2009 i Herning, hvor hun blev ansat. Hun blev ejer i 2017, og i 2018 overtog hun sammen med Rene LaCour klinikken i Lemvig efter Jan Jensen. Og nu er hun så nået så vidt, at hun er blevet eneejer.

Privat bor Maja Maria Hammoud midt mellem sine to klinikker, da hun bor i Holstebro sammen med sin mand og en datter på et år.

- Jeg er glad  for at være i Lemvig. Jeg har et godt samarbejde med de lokale tandlæger. De henviser til mig, når der skal laves proteser, og jeg henviser til dem, når der er en tand, de rskal trækkes ud, eller der skal laves et implantat, siger Maja Maria Hammoud

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce