Lemvig

Nu er ingeniøruddannelse ved at blive realitet

Klimatoriet i Isværket i Lemvig bliver omdrejningspunktet for en ny ingeniøruddannelse, hvor de studerende tager uddannelsen som et fjernstudie. Arkivfoto

Klimatoriet inviterer til informationsmøde om en kommende ingeniøruddannelse, der kan læses som fjernstudie fra Lemvig

Lemvig: Er du interesseret i at læse til ingeniør og gerne gøre det som fjernstudium fra Lemvig, bliver der nu åbnet en dør for den mulighed.

Lemvig Vand&Spildevand indbyder sammen med Klimatoriet til informationsmøde om muligheden for at tage ingeniøruddannelsen i Lemvig. Det sker torsdag 24. maj i Klimatoriets lokaler på Isværket i Lemvig. På mødet vil der primært være fokus på uddannelserne som maskin- og forsyningsingeniør.

Her vil Lemvig Vand & Spildevand i samarbejde med VIA University College i Horsens, der står for at udbyde uddannelsen, fortælle om, hvad uddannelsen indebærer. Mødet er målrettet personer, der kunne være interesseret i at læse til ingeniør, og det gælder både personer med en gymnasial uddannelse og personer med en faglig uddannelse, der ønsker at bliver videreuddannet.

Også sidste år var der informationsmøde for en god håndfuld interesserede, der ønskede at tage uddannelsen. Flere skulle dog tage et et-årigt suppleringskursus for at kunne komme på uddannelsen, og kurset blev kun udbudt i Horsens.

I det seneste år er der blevet arbejdet med at finde en løsning, så også suppleringskurset kunne tages som et fjernstudium. Det er der nu blevet mulighed for.

- Det ville jo ikke give mening, hvis man først skulle tage et et-årigt kursus i Horsens for derefter at flytte tilbage for at læse selve ingeniørstudiet som fjernstudium. Derfor har vi i samarbejde med VIA University College og VUC fundet en løsning, hvor man også kan tage suppleringskurserne som fjernstudium, siger Albert Jensen, der koordinerer arbejdet med ingeniøruddannelsen for Lemvig Vand&Spildevand og Klimatorium,

Der er lagt op til, at de studerende kan benytte sig af lokalerne i Klimatoriet til studierne.

Albert Jensen håber, at omkring en halv snes interesserede vil dukke op til mødet.

- Jeg håber på, at vi efter sommerferien kan komme i gang med et par nye studerende her, siger han.

0/0
Annonce
Lemvig

Håber på penge til nyt projekt: Thyborøn skal sikres mod vandmasserne

112

Bilist stak af fra uheld

Lemvig

Seks strande i Lemvig får eftertragtet flag

Lemvig

11 partier klar til valgdyst på gymnasiet

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Lemvig

Havne går sammen om at bekæmpe affald fra havet

Lemvig

Ingen penge til bebudet besøgscenter: - Der skal da nok komme 'noget'

Annonce