Sport

Nu er top otte blot en drøm der ikke går i opfyldelse

TTH Holstebros slutspilsdrømme blev knust på det orange hulgulv i Skanderborg lørdag eftermiddag. Foto: Axel Schütt

Cheftræner Pether Krautmeyer var klar i mælet efter det skuffende udebanenederlag til Skanderborg i 2019s første kamp. Slutspil bliver der ikke noget af, og sæsonens bedste spiller måtte ovenikøbet udgå med en ankelskade.

Skanderborg: Da slutfløjtet lød gjorde cheftræner Pether Krautmeyer ikke som han plejer efter en kamp.

Mens hjemmeholdets spillere high five'ede og krammede over sejren på 27-25 over TTH Holstebro og vestjyderne skuffede trissede ud i omklædningsrummet, blev Krautmeyer siddende længe på en af de orange plaststole i Skanderborg Fælleden. Skuffet og med masser af tanker kørende rundt i hovedet over de ord, han skulle ud og levere til sine spillere.

Mere end fem minutter gik der inden den svenske træner rejste sig fra stolen, efter at have vekslet ord med både assistenttræner Torben Møller og direktør John Mikkelsen. Beskeden var klar, TTH Holstebro havde med en skidt præstation saboteret egne chancer for at nå med i top otte og dermed også det forjættede land, slutspillet.

- Nu handler det om at finde os selv og undgå at blive trukket med ned i bunden. Slutspillet når vi ikke, drømmen er knust, konstaterede Pether Krautmeyer.

Kampen i tal

Skanderborg - TTH Holstebro 27-25 (14-9)Håndboldligaen, damer

Stillinger undervejs: 2-2, 4-3, 6-4, 7-5, 10-7, 14-9,16-10, 20-15, 21-16, 24-18, 25-20, 27-25.

Mål, Skanderborg: Sofie Alnor 7, Stine Holm 6, Mette Brandt 4, Trine Knudsen 3, Sidsel Mejlvang 2, Sofia Deen 1, Stine Kristiansen 1, Sofie Sletskov 1, Kamilla Bruus 1, Marie Sørensen 1.

Mål, TTH: Inger Smits 4, Lærke Christensen 4, Caroline Svarre 3, Lynn Knippenborg 3, Sofie Østergaard 3, Sarah Stougaard 2, Mathilde Hylleberg 2, Mathilde Neesgaard 2, Emilie Bertelsen 1, Laura Jensen 1.

Udvisninger: Skanderborg 5, TTH 4.

Elendigt

Før kampen lå TTH på niendepladsen med Skanderborg på tiendepladsen, og sådan ligger de to hold fortsat. Men hvor TTH før årets første spillerunde stadigt havde mulighed for at holde lidt snor i top otte, ligner det nu en næsten umulig opgave.

Med fire point Silkeborg-Voel og Viborg havde vestjyderne ikke råd til at sætte point til mod de dårlige hold i tabellen, for de øverste får man ikke meget imod. Og derfor var nederlaget mod Skanderborg så enormt dyrt.

- Det var en fire-pointskamp og at det blev Skanderborg, som bagefter står som vinder, er bare elendigt. Hvis vi skal vinde skal alle spillere gøre deres, men i dag gjorde hver spiller kun halvt deres eget, og så falder vi som hold, forklarer Mathilde Hylleberg.

Den rødhårede bagspiller var en af flere, der slet ikke ramte dagen. I stedet blev det en kamp, hvor de tekniske fejl og brændte chancer faldt i et tempo, hvor målene ikke engang kunne følge med.

- Dårlige beslutninger og dårlig stemning har det med at smitte af, og det gjorde det for os. Vi blev frustrerede, og det fik os kun til at lave flere fejl og tage flere dårlige beslutninger, siger Mathilde Neesgaard.

Skadet stregprofil

Sæsonens bedste spiller har med afstand været stregspilleren Kaja Kamp, og det virkede da mest af alt også kun som flødeskummet på en virkelig dårlig kage, da stregspilleren med to minutter tilbage måtte hjælpes fra banen.

I et løb frem ad banen ramte Kamp uheldigt ind i Skanderborgs Trine Knudsen, der var på vej mod udskiftningsbænken, og vred om på anklen.

- Lige nu gør det bare ondt og vi ved ikke, hvor slemt det er. Men jeg håber at det ikke er værre, end at jeg kan blive tapet op og sluge nogle piller, og så spille kampen på tirsdag, siger Kaja Kamp.

Hjemmekampen mod Ringkøbing skulle have været andet trin i den to-trins-raket, der skulle have sendt TTH på vej mod slutspillet og top otte. Nu kommer den blot til at handle om moralsk oprejsning og at holde bundholdene på afstand. Slutspilsdrømmen blev som tidligere sagt kvalt på det orange gulv i Skanderborg.

0/0
Annonce
Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent tager tre år i TTH

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Lemvig-Thyborøn

LTH henter tidligere stortalent og en tårnhøj nordmand

Sport

Søvndal om lukning: Det gjorde ondt, men jeg blev også lettet

Annonce