Struer

Nu får Venø måske en ny festival

Der har været flere festivaler på Venø gennem tiden. Her Venø Rock i 2012, og nu kommer der altså formentlig en ny til næste år. Arkivfoto

En gruppe initiativtagere er ved at forsøge at sætte gang i en ny musikfestival på Venø, hvor temaet skal være børnevenligt.

Venø: Engang kunne man hver sommer komme til Sammensurium på Venø, en festival, der tiltrak mange musikglade gæster til den lille ø. Nu har en gruppe venner fra Struer i noget tid arbejdet på at få en ny festival til Venø, og den skal være børnevenlig.

- Det hele er stadig meget på skitseplan, understreger Sidsel Munkebo Hansen, der er en af initiativtagerne.

- Men vi pønser på et koncept med noget musik, som på en eller anden måde har noget lokalt islæt, samt aktiviteter, som hele familien kan være med til, og som gerne skal tage udgangspunkt i øen. Der er jo vildt mange, kreative mennesker på Venø, siger hun.

Og så skal festivalen være all inclusive, forstået på den måde, at tre måltider, frokost, aftensmad og morgenmad morgenen efter er med i billetprisen.

- Vi drømmer om at kunne lave en fællesspisning med en festivalmenu, så alle får det samme, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Det er jo en skøn ø, og det kan noget magisk det der med, at du er på en ø med vand rundt om dig, uanset hvor du kigger hen.

Sidsel Munkebo Hansen, initiativtager til ny festival

Skøn ø

Selvom planerne for Venø Festival endnu blot er på blokken, så er der dog fastsat en dato: 20.-21. juli næste år. Hverken Sidsel Munkebo Hansen eller nogen af de andre initiativtagere bor selv på Venø, men som hun selv siger:

- De fleste af os kender jo stedet, fra dengang man var på lejrskole derovre, og fra åben ø-dagene. Det er jo en skøn ø, og det kan noget magisk det der med, at du er på en ø med vand rundt om dig, uanset hvor du kigger hen. Det er de perfekte rammer, siger Sidsel Munkebo Hansen.

Øboerne selv er også meget positivt stemt over for idéen om en ny festival på Venø, og der er indtil videre blevet stiftet en forening, der arbejder med at undersøge mulighederne for at søge fonde med videre.

- Det er alt sammen stadig på idé-niveau, vi har stadig gang i brainstorming, og der er meget, der skal på plads endnu, siger Sidsel Munkebo Hansen.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Flere og flere melder sig syge

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Struer For abonnenter

Christian efterlyste et job i fyldt kantine: Sådan går det i dag

Struer For abonnenter

Det mener vælgere om valgkampen - indtil nu

112

Mand fundet død ud for Venø

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Struer

Struer-borgmester om tilbagegang: Vi er i fuld gang med at kigge på det

Annonce