Annonce
Holstebro

Nu flytter formand sit selskab hjem

Jeg vil stadig være mest til stede i Støvring, hvor jeg arbejder til daglig, men fra dags dato har jeg flyttet adressen til Holstebro. Det har sådan set også været planen hele tiden, det er bare gået lidt hurtigere end forventet, siger Søren Olesen. Arkivfoto

- Jeg har i dag flyttet adressen for mit holdingselskab til Holstebro, siger udvalgsformand Søren Olesen, efter det kom frem, at det var placeret i Støvring.

Holstebro: Efter at have undersøgt mulighederne har formand for erhvervs- og turismeudvalget i Holstebro, Søren Olesen (DF), besluttet at flytte sit holdingselskab til Holstebro.

Det har han gjort, efter at det kom frem, at mens han politisk er ansat til at promovere Holstebro og fremme dets erhvervsliv, så havde han selv placeret sit personlige holdingselskab i Støvring i Rebild Kommune.

Ifølge Søren Olesen skyldes det, at reglerne siger, at selskabet skal være hjemhørende, der hvor "ledelsen til daglig træffes."

- Det er her, jeg arbejder, og her jeg er størstedelen af min arbejdstid, og derfor har det fået hjemadresse her, lød det fra Søren Olesen, der til daglig driver Jysk Caravan Center i Støvring.

Men efter Dagbladet skrev om historien, har han valgt at flytte adressen på holdingselskabet til Holstebro, hvor Søren Olesen bor til daglig.

- Jeg vil stadig være mest til stede i Støvring, hvor jeg arbejder til daglig, men fra dags dato har jeg flyttet adressen til Holstebro. Det har sådan set også været planen hele tiden, det er bare gået lidt hurtigere end forventet, siger Søren Olesen.

Helst i Holstebro

Udvalgsformanden er helt med på, at det også var muligt at flytte selskabet for en uge siden eller måned siden, og at reglerne ikke forhindrer det:

- Så kan man naturligvis spørge sig selv, om det er her, ledelsen dagligt træffes. Men nu er det altså flyttet, og så er der ikke mere i det, siger Søren Olesen, der understreger, at der aldrig har været tale om skattespekulation eller det, der minder om det:

- Jeg vil da både nu og på sigt helst betale min skat i Holstebro, hvor jeg bor, siger udvalgsformanden.

Holdingselskabet ejer blandt andet Søren Olesens boligselskab og Jysk Caravan Center i Støvring, som han til daglig driver, og som han siden i sommer er blevet ejer af.

Søren Olesen blev genvalgt til byrådet i tirsdags, og i forbindelse med konstitueringen blev han igen formand for erhvervs- og turismeudvalget.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Kommune og borgere vil arbejde sammen for at få en omfartsvej ved Klinkby

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Der er bud efter kranen, men nye opgaver må vente - det kræver nemlig 100 lastbiler at flytte den

Leder For abonnenter

Hvis vi ikke vil indstille os på et ringere serviceniveau, må vi se at få alle i sving

Lemvig

Radikale kommer til at bide negle når man håber på at bevare pladsen i byrådet

Navne For abonnenter

Landmandssønnen fra Borbjerg brugte 110.000 kroner på at blive uddannet butler: - Det er jo bare et ganske normalt arbejde

Lemvig

Ung knallertkører undgik lige akkurat at brage ind i bil

Leder For abonnenter

De mørke skyer truer: Vi skal måske forberede os på en anden økonomi i hverdagen

Holstebro For abonnenter

Om en måned skal Martin, Joshua, Juliane og Sofie sætte deres første krydser: - Det betyder altså ikke, at vores stemmer ikke også tæller

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Kultur

Stem her: Nu kan du være med til at finde det bedste billede i lokal fotokonkurrence

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Lemvig

Husk paraplyen: DMI varsler voldsomme mængder regn

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Lemvig

Stor pumpe skal forhindre oversvømmelse i Lemvig by

Annonce