Annonce
Struer

Nu sker der noget i sagen om den lange ventetid: Ny psykolog begynder mandag

Peter Vestergaard (R), formand for børne- og uddannelsesudvalget i Struer Kommune. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Struer: Der er nu for alvor kommet skred i sagen om den lange ventetid på en udredning hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) i Struer Kommune.

12 måneder er den kommet op på, men det tal skal ned, og derfor har Struer Kommune ansat en psykolog i et årsvikariat fungerende fra 1. december. Den nye psykolog begynder med andre ord på mandag.

Pengene til det - en halv million kroner - er fundet via en budgetomplacering fra Center for Skole og Dagtilbud til Børne og Familiecentret.

- Der er blevet arbejdet hurtigt, og det betyder, at vi nu kan fastholde de forebyggende indsatser samtidig med, at vi prioriterer at få nedbragt ventetiden, fortæller Peter Vestergaard (R), der er formand for børne- og uddannelsesudvalget.

- Det er en fuldtidsstilling, og vi har en klar forventning om, at man vil kunne se en markant forbedring, så børn og unge, der har brug for det, kan få hurtig hjælp. Vi vil gerne betegne os som en højkvalitetskommune, og så skal ventetiden ikke være markant anderledes end andre steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Annonce