Annonce
Erhverv

Nupark i Holstebro sætter sundhed i fokus

Nupark med direktør Allan Hedegård i spidsen sætter fokus på sundhed på arbejdspladsen i en uge. Pressebillede
Stress, angst og depression er sammen med inaktivitet blevet en folkesygdom i landet. Nupark vil gøre noget ved det.
Annonce

Holstebro: Den vestlige verden har i takt med den digitale udvikling skabt en kultur med inaktivitet på arbejdspladserne, hvor man i stigende grad sidder stille i op til 11 timer om dagen. Det har allerede haft store sundhedsmæssige konsekvenser og tendensen vil fortsætte, hvis ikke der gøres noget.

For Nupark er det blevet startskuddet til en uges fokus på sundhed i udviklingsparken. Her er nemlig knap 100 virksomheder samlet under samme tag, og 350 personer går hver dag på arbejde i parken - de fleste med et kontorjob, der kræver mange timer bag en pc-skærm.

Hele uge 40 har Nupark derfor fokus på sundhed. Det vil være i form af initiativer som at cykle på job, morgengymnastik og høre oplæg om kost, bevægelse og det psykiske arbejdsmiljø. Samt mulighed for motion på arbejde.

- Vi er nødt til at have fokus på det hele menneske, hvis vi vil have en sund arbejdskultur - og vi kan alle blive bedre til at forebygge at hjælpe, når skaden er sket, siger Allan Hedegård, direktør i Nupark, i en pressemeddelelse.

Blandt andet derfor har sundhedsugen fokus på både det mentale, det sociale, kost og bevægelse. I løbet af ugen vil en sygeplejerske tilbyde en professionel sundhedstest, og man kan prøvesmage sunde juicer. Desuden korte oplæg omkring forebyggelse af stress og demonstrationer af sundhedsudstyr til arbejdspladser fra blandt andre OfficeFit.

Derfor har Nupark og OfficeFit inviteret nogle af de personer og virksomheder, som går forrest til en heldagskonference torsdag 3. oktober, hvor der vil være et alsidigt program med oplæg og workshops, som belyser sundhed fra forskellige vinkler.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce