Annonce
Holstebro

Ny aflysning: Vestjysk Halvmaraton må droppe årets udgave

Vestjysk Halvmarathon i Mejdal er aflyst i år. Dermed er stort set alle motionsløb blevet aflyst på grund af coronavirus. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Mejdal: Så kom der endnu en aflysning.

Et af områdets største motionsløb, Vestjysk Halvmarathon i Mejdal, er nu også røget på listen over aflyste motionsarrangementer.

Det er Mejdal-Halgård Motion, der står bag løbet i den første weekend i november. Men i år bliver det ikke til noget på grund af frygten for coronasmitte og et forsamlingsforbud, der ikke er blevet hævet.

"På grund af COVID-19 er hele motionsløbstanken, som vi kender den, blevet ændret totalt i årets løb. Vi kan desværre ikke se nogen mulighed for at afholde vores velkendte Vestjysk Halvmarathon 2020 på grund af Covid-19 situationen og samtidig overholde de retningslinjer og forsamlingsantal, som er udsendt fra myndighederne," skriver klubben om aflysningen.

I de største år tiltrak løbet langt over 1000 løbere fra store dele af Jylland. For mange motionsløbere er Vestjysk Halvmarathon ensbetydende med sæsonsafslutningen, men i 2020 er sæsonen for store motionsløb aldrig kommet i gang.

Løbet skulle være afviklet lørdag den 7. november. I forbindelse med aflysningen er der allerede sat dato på næste års løb. Det bliver lørdag den 6. november.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce