Annonce
Lemvig

Ny butik i Lemvig: Kunne ikke have ønsket sig bedre åbning

Der var fuld gang i ekspeditionerne, da den kombinerede forretning ØnskeBørn og Kids Coolshop fredag slog dørene op. Her ses blandt andre indehaverne Kamilla Vejlgaard (nr. to fra venstre) og René Salskov. Foto: Johan Gadegaard.
ØnskeBørn og Kids Coolshop slog fredag den 5. marts dørene op til den nye butik. Dagene op til åbningen var hektiske, og tilstrømningen af kunder på førstedagen var stor.

Lemvig: Det er en stor og flot butik, som ØnskeBørn og Kids Coolshop fredag den 5. marts slog dørene op til.

Butikken ligger i den tidligere Tæppegården i krydset Østergade-Enghavevej i Lemvig, og hvor der før var tæpper i lange baner, kan man nu finde legetøj som Lego, Barbie-dukker og legetøjsbiler.

Legetøjsbutikken befinder sig i den ende, mens ØnskeBørn med blandt andet tøj, sko og barnevogne befinder sig den anden ende. Der er tale om en integreret butik med et fælles kasseområde.

ØnskeBørn befandt sig tidligere i Konsul Andersensgade, mens legetøjsbutikken er helt ny i Lemvig.

Tidligere stod René Salskov alene i spidsen for ØnskeBørn. Nu har han fået en kompagnon i Kamilla Vejlgaard. De to ejer i fællesskab begge butikker.

ØnskeBørn og Kids Coolshop har 800 kvadratmeter at boltre sig på, så der er god plads til at vise varerne frem, som indehaver René Salskov her er i gang med. Foto: Johan Gadegaard.

De havde nogle hektiske dage op til åbningen.

- Vi fik først inventaret til legetøjsbutikken tirsdag aften, så vi fik virkelig travlt. Heldigvis havde vi nogle gode folk til at hjælpe os, så vi kunne nå det, sagde Kamilla Vejlgaard.

Indehaverne var godt tilfreds med tilstrømningen af kunder. Der er hele 800 kvadratmeter i den nye butik, så der er god plads, selv om der er forholdsvis mange kunder inden for.

- Vi har haft travlt de første par timer, så det var været helt perfekt, sagde René Salskov, da avisen kiggede forbi fredag ved middagstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce