Annonce
Kultur

Ny cd med Thomas Tronhjem markeres med koncert på Holstebro Musikskole

Pianist og underviser ved MGK MidtVest, Thomas Tronhjem giver en "artist talk" torsdag den 20. juni på Holstebro Musikskole i anledningen af at han udgiver en ny cd med klavermusik af den danske komponist Fini Henriques. Thomas Tronhjem har selv "gravet" de ikke udgivede noder frem, og der er derfor tale om en verdenspremiere. Privatfoto

Holstebro: Torsdag den 20. juni kl. 16 kan Holstebro Musikskole byde på intet mindre end en verdenspremiere, når pianist og underviser på MGK MidtVest, Thomas Tronhjem, sender en ny cd på gaden med musik af den danske komponist Fini Henriques. Thomas Tronhjem har dykket ned i de musikhistoriske arkiver for, på helt arkæologisk vis, at grave et materiale frem, der endnu ikke er blevet fastholdt for eftertiden i en indspilning.

- Udgivelsen er en samling musikalsk lyrik for børn med titler som ”I børnehaven, ”Kan du fange mig”, ”Sommerleg”, ”I manegen”, ”Den lille spilopmager” – i alt 52 små poetiske klaverstykker. Det er musik der skaber billeder og stemninger, fortæller Linda Kaul fra Holstebro Musikskole i en pressemeddelelse.

Holstebro Musikskole inviterer til en release-event. Publikum vil blive indført i komponistens liv og virke, i samtiden og relationen til Carl Nielsen. I en Artist Talk vil vi samtale om musikken med pianist Thomas Tronhjem og musikhistoriker Thorkil Mølle. Begivenheden finder sted i Orkestersalen på Holstebro Musikskole. Alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce