Annonce
Sport

Ny cheftræner havde taget turen fra København for at se sine nye spillere

Frankeret af sportschef Lars Broe sad Dennis Bo Jensen lørdag i et hjørne af hallen og så Lemvig-Thyborøn Håndbold tabe til Mors-Thy. Foto: Morten Stricker

Lemvig: Når man bor 380 kilometer væk og har et andet job at skulle passe, er det ikke helt nemt at få lov til at se sit kommende hold spille - i hvert fald ikke uden at det foregår foran en computerskærm.

Men lørdag var Lemvig-Thyborøn Håndbolds kommende cheftræner Dennis Bo Jensen på plads på en af de blå plastiksæder i Arena Vestjylland Forsikring for at besigtige holdet på nærmeste hånd.

- Det passede med, at min kæreste og jeg har været i Silkeborg og kigge på vores fremtidige bolig og, så kunne jeg slå de to ting sammen. Samtidigt havde vi friweekend med Ajax København, så det kolliderede ikke med noget, fortæller Dennis Bo Jensen.

Annonce

Selvom han havde glædet sig til at få et nærmere indblik i de spillere, han efter sommerferien skal stå i spidsen for, fortæller han, at han aldrig var mødt op, havde de sportslige omstændigheder ikke været, som de nu var.

- Nu hvor det er uden tilskuere, kan jeg ikke bare gemme mig i mængden, så havde der været noget på spil, var jeg nok ikke kommet. Så skulle det ikke være et forstyrrende element, at jeg sad og kiggede på, siger Dennis Bo Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce