Annonce
Erhverv

Ny fleksibel korttidsleje af varebiler

Erhvervskonsulent Jens Erik Thygesen viser nogle af udlejningsbilerne. Pressefoto
Med Proleje.dk kan virksomheder nu leje nye varebiler fra Fiat Professional hos Uggerhøj Herning A/S i helt ned til en måned ad gangen.

Herning: Nu er det muligt for virksomheder at korttidsleje varebiler fra Fiat Professional hos Uggerhøj Herning A/S.

Det nye koncept hedder Proleje.dk og er en fleksibel og hurtig måde at blive kørende på. Lejen er månedsbaseret og meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre operatører på markedet.

Der er ingen yderligere binding, og prisen inkluderer alt – herunder også grøn ejerafgift, 2000 kilometer om måneden, forsikring og vejhjælp. Der er hverken depositum eller udbetaling, men et mindre oprettelsesgebyr, når man opretter en lejekontrakt.

- Flåden af udlejningsvarebiler består af Fiat Ducato, Talento, Doblò og Fiorino i flere forskellige versioner og varerumsstørrelser. Man er garanteret en forholdsvis ny bil, der bliver serviceret og vedligeholdt af os som autoriseret Fiat Professional-forhandler, forklarer erhvervskonsulent Jens Erik Thygesen i en pressemeddelelse.

Annonce

Hurtig ekspedition

Virksomheder kan forespørge om leje af forskellige modeller via hjemmesiden www.proleje.dk, og inden for to timer i den normal åbningstid er der svar fra en erhvervskonsulent hos den valgte forhandler - for eksempel Uggerhøj Herning.

Rådgiverne har indgående kendskab til hver model og kan rådgive kvalificeret om, hvilken model der passer bedst til den enkelte kundes behov og ønsker. Har man særlige ønsker til lejeaftalen – for eksempel flere kilometer om måneden eller ekstraudstyr – kan det tilpasses lejekontrakten.

I de fleste tilfælde vil virksomhedens medarbejdere kunne sætte sig bag rattet senest 48 timer efter den første forespørgsel er sendt. Håndteringen af forespørgsler og lejekontrakter er enkel og hurtig, og ønsker kunden at forlænge lejen, kan det klares med blot en sms.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

112

Pung forsvundet fra lejlighed

Annonce