Annonce
Navne

Ny i idrætsrådet: Brug for mere synlighed

Mads Nørgaard vil gerne være med til at styrke idrætsrådet, gøre det mere synligt og inddrage de unge. Pressefoto
Mads Nørgaard er nyt medlem af ledelsen i Holstebro Idrætsråd. Han mener, at rådet er for usynligt.
Annonce

Holstebro: Hele 19 events i bymidten for børn og unge i sommerperioden var 31-årige Mads Nørgaard med til at arrangere, herunder skattejagter. Som frivillig organisator. Han vil nemlig meget gerne være med til at skabe liv, glæde og aktivitet. Og det skal helst være i et fællesskab med andre frivillige.

Derfor blev han opfordret til at gå ind i Holstebro Idrætsråd, hvor han mandag blev indvalgt i bestyrelsen på årsmødet.

- Jeg arbejder meget gerne sammen med frivillige indsjæle, og dem er der rigtig mange af i Holstebro, der har et rigt foreningsliv, siger han.

Annonce

Stærkt fællesskab

Det er fællesskabet i foreningen, han brænder for. Et stærkt fællesskab oplevede han blandt andet, da han i 2013 var med til at etablere et serie 6-fodboldhold i Måbjerg.

- Vi startede op helt fra bunden men blev hurtigt 30-40 mand. Vi var det dårligste hold i serien, men vi havde det virkelig hyggeligt, smiler han.


Jeg arbejder meget gerne sammen med frivillige indsjæle, og dem er der rigtig mange af i Holstebro, der har et rigt foreningsliv

Mads Nørgaard, nyt bestyrelsesmedlem i Holstebro Idrætsråd


Senere har han kastet sig over etablering af e-sport i Mejrup, hvor han blev næstformand i foreningen. Der var stor opbakning fra de unge, men da det efterhånden ikke kunne lykkes at skaffe  nok trænere, valgte han at stoppe i klubben.

Annonce

Stærkere idrætsråd

For at foreningerne kan blive bedre og stærkere mener han, at der er brug for et stærkt samlende organ. Det tror han, at idrætsrådet kan blive.

- Jeg mener, at rådet kan blive bedre til at være et samlingspunkt for foreningerne og være med til at formidle de gode historier. Derfor vil jeg gerne være med til at udvikle idrætsrådet og gøre det mere synligt. Mange kender ikke rådet og tror, at rådet kun står for Årets Idrætsfest, siger han.

Mads Nørgaard var med til at arrangere 19 events i Sommersjov i centrum af Holstebro. Privatfoto

Bedre synlighed skal blandt opbygges med en bedre hjemmeside.

- Den nuværende ser nærmest sørgelig ud, siger han i sin bedømmelse.

Han håber også at yngre kræfter kan aktiveres.

- Aldersgennemsnittet for deltagerne på årsmødet var temmelig højt, kommenterer han.

En af metoderne til at få de unge med kunne være at etablere en arbejdsgruppe eller et  ungdomsråd, foreslår han.

Annonce

Håb om et job

Ud over at arbejde frivilligt med aktiviteter håber han at kunne komme til at gøre det professionelt. Han er uddannet serviceøkonom og tilknyttet event- og markedsføringsvirksomheden Baresmil.dk som frivillig, men håber at det kan udvikle sig til et betalt job. Virksomheden ejes af hans kæreste Mette Rigtrup, der er i gang med uddannelsen til professionsbachelor i innovation og entreprenørskab på erhvervsakademiet i Herning. Baresmil.dk har kontor i Nupark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce