Annonce
Navne

Ny international salgschef hos Palcut A/S

Palle A. Christensen. Pressefoto
Annonce

Borbjerg: Palle A. Christensen, 54 år, er ansat som international salgschef hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro. Stillingen er nyoprettet, og Palle A. Christensen får ansvaret for at udvikle salget af Palcuts automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i bl.a. Middelhavsområdet og Østeuropa.

Målgruppen er primært drikke- og fødevareindustrien, og en vigtig del af jobbet bliver at udvikle forhandlerstrukturen og støtte forhandlerne i salgsarbejdet i de pågældende lande.

Palle A. Christensen har høstet omfattende erfaring fra den internationale emballageindustri, hvor han gennem ti år har arbejdet hos Stora Enso, heraf de seneste fem år som Global Key Account Manager i Packaging-divisionen. Her har han haft ansvaret for en række store skandinaviske kunder inden for detail, industri og fødevareindustrien, hvor han har været med at drive udviklingen af bæredygtige emballageløsninger.

Tidligere har han arbejdet ti år med salgsansvar hos SCA Packaging, der nu er en del af DS Smith plc. I fritiden er han en engageret frivillig på Nibe Festivalen og kan ses på golfbanen, når vejret og tiden tillader det.

Palle A. Christensen er oprindeligt uddannet som produktionsassistent fra UCN Nordjylland og har siden videreuddannet sig som assurandør på Forsikringshøjskolen. Senest har han gennemført en uddannelse i key account management.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce