Annonce
Navne

Ny kommunikationschef hos SAGRO

Kasper Frank Christensen. Pressefoto

Jobnyt: Den 1. april 2021 tiltrådte Kasper Frank Christensen som ny kommunikationschef hos SAGRO, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Kasper kommer fra en stilling hos Danish Crown i Randers, hvor han har været ansat i fire år og har haft ansvaret for kommunikation og presse hos datterselskabet Friland.


Annonce

Jeg synes tit, man oplever fordomme og spekulationer om, hvad der mon foregår bag portene på de danske gårde, og det skal vi som branche væk fra.Tidligere har han arbejdet som freelance journalist samt stiftet et online og fysisk magasin om Esport.

- SAGRO, er en virksomhed, der favner bredt i sektoren og derfor har et stort potentiale for at præge den positive kommunikation omkring landbruget. Jeg synes tit, man oplever fordomme og spekulationer om, hvad der mon foregår bag portene på de danske gårde, og det skal vi som branche væk fra. Så åbenhed og de gode historier skal frem, og det går heldigvis rigtig godt i spænd med SAGROs værdier. Derudover har SAGRO ry for at have lidt mere kant i kommunikationen end konkurrenterne, og det passer rigtig godt til mig, siger han i pressemeddelelsen.

Kasper er pt. bosat i Hinnerup, nær Aarhus. Han vil få sin daglige gang i SAGROs fire huse, der ligger i henholdsvis Esbjerg, Billund, Herning og Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce