Annonce
Navne

Ny leder af IR og kommunikation i Vestjysk Bank

Jane Toft Olufsen. Pressefoto

Jobnyt: Jane Toft Olufsen er ansat som leder af IR og kommunikation på hovedkontoret i Vestjysk Bank.

De seneste to år har hun haft egen virksomhed som selvstændig kommunikationskonsulent og tekstforfatter. Inden da arbejdede hun som kommunikationsmedarbejder hos Kystdirektoratet, der er en del af Miljøministeriet.

Helt ny i Vestjysk Bank er Jane ikke, for hun var også en del af bankens kommunikationsafdeling fra 2008-2011.


Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Vestjysk Bank, som efter fusionen med Den Jyske Sparekasse ønsker at være Danmarks stærkeste lokalbank.


- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Vestjysk Bank, som efter fusionen med Den Jyske Sparekasse ønsker at være Danmarks stærkeste lokalbank. Det glæder jeg mig til at understøtte i kommunikationen til bankens interessenter, siger Jane Toft Olufsen.

Jane er 46 år og bor lidt uden for Struer sammen med sin mand Janus og parrets tre børn på henholdsvis 10, 13 og 18 år. Familien bor på en landejendom, hvor de blandt andet har heste og skotsk højlandskvæg. Selvom der er ansat en driftsleder til at varetage den daglige drift, så optager landlivet en del af familiens fritid. Indimellem bliver der dog også tid til en løbetur og afslapning med en god bog.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce