Annonce
Navne

Ny leder ansat for Vikar Region Midt

Dagny Kloster. Pressefoto
Ledende sygeplejerske i Hospitalsenhed Vest (HEV), Dagny Kloster, er ansat som ny leder for Vikar Region Midt. Hun har tidligere været rådgivningschef i Børn og Unge i Holstebro Kommune.

Ledende sygeplejerske i Hospitalsenhed Vest (HEV), Dagny Kloster, er ansat som ny leder for Vikar Region Midt pr. 1. oktober, skriver regionen i en pressemeddelelse.

Organisatorisk og fysisk hører Vikar Region Midt til på AUH, men vikarbureauet varetager en regional funktion og formidler vikarer til alle Region Midtjyllands hospitaler og botilbud på det specialiserede socialområde i regionen. Vikarbureauet har cirka 1600 vikarer og en administrativ stab.

- Dagny Kloster kommer med en omfattende ledelseserfaring fra både hospitalsverdenen i Region Midtjylland og fra den kommunale sektor. Senest har hun dygtigt ledet vaccineindsatsen i Vest. Med Dagny får vi en udviklingsorienteret leder, som tydeligt vil lede udviklingen af vikarbureauet til gavn for de mange kunder og sikre, at vikarer og medarbejdere i afdelingen vil kunne honorere kundernes ønsker om kvalitet og samarbejde, siger hospitalsdirektør Poul Blaabjerg på vegne af AUH's hospitalsledelse.

Annonce

Regional ledelseserfaring

Den nye vikarbureauchef arbejder i dag som leder af COVID-19-vaccinationsprogrammet i den vestlige del af Region Midtjylland og har samtidig siden 2020 været ledende sygeplejerske for det nationale forskningsprojekt Aktiv Patientstøtte, HEV.

Dagny Kloster var fra 2016 til 2018 rådgivningschef i Børn og Unge i Holstebro Kommune.

Før dette var Dagny Kloster fra 2016 til 2018 rådgivningschef i Børn og Unge i Holstebro Kommune, og fra 2011 til 2016 ledende oversygeplejerske i børneafdelingen, HEV.

Fra 2006 til 2010 var hun hotelleder Patienthotellet på daværende Silkeborg Centralsygehus, og før dette fungerede hun som afdelingssygeplejerske på Parenkymkirurgisk Afdeling på samme hospital fra 1995-2006.

Dagny Kloster har en diplomuddannelse i sygepleje fra 2003, en regional lederuddannelse fra 2016 og en Master of Public Governance fra Aalborg Universitet fra 2018. Hun afløser den nuværende leder, Lone Kaae-Sørensen, som går på pension.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Manden var alvorligt syg, og Bitten stod med fire børn og alle de udfordringer, der fulgte med: Bare der havde stået en og banket på for at sige, nu skulle jeg nok få hjælp

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Skuffelse i Lemvig-lejren efter pointdeling: - Jeg synes det var tyveri ved højlys dag

Sport For abonnenter

Minut for minut: Lemvig måtte nøjes med det ene point i fredagsgyser i Skive

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Lemvig

Analyse: Nye Borgerlige skal mere end firedoble antallet af stemmer

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Navne

Nyuddannede teknisk designere

Kultur

Stem her: Nu kan du være med til at finde det bedste billede i lokal fotokonkurrence

Erhverv

Her skal der helst være grus i maskineriet

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Sport For abonnenter

Karakterbogen: 2 mål på 12 afslutninger gør ikke Thymann til en skurk

Lemvig

Ønske i valgkampen: Det skal være let for den pårørende når det er svært

Annonce