Annonce
Lemvig

Ny leder mødte tidligt på første arbejdsdag

Den nye leder af Bækmarksbro Pleje- og Daghjem, Conny Sønderby, hilste på beboerne på sin første arbejdsdag. Foto: Jesper Lundsgaard
Conny Sønderby skal fremover stå i spidsen for pleje- og daghjemmet i Bækmarksbro

Bækmarksbro: Beboerne på og vennekredsen bag Bækmarksbro Pleje- og Daghjem fik lidt ekstra godt at starte dagen på mandag.

Her sagde 50-60 fremmødte både farvel og goddag med kaffe og morgenbrød. Farvellet var til Ane Hyldal Brændsgaard, der efter knapt ti år og de seneste fire år som leder, fremover skal stå i spidsen for det nystartede diakonplejehjem i Asp.

Goddag blev der sagt til den nye leder, 53-årige Conny Sønderby. Hun kommer til Bækmarksbro fra en stilling som udviklingssygeplejerske på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, hvor hun har arbejdet de seneste 12 år.

Og det var en ny forstander, der mødte meget tidligt ind på sin nye arbejdsplads, hvor hun havde første arbejdsdag mandag. Allerede klokken syv stod hun klar og blev modtaget af sine nye kolleger. Det blev bemærket af direktøren for Danske Diakonhjem, Emil Tang, i sin tale ved lederskiftet.

- Både Ane og jeg kom først omkring klokken ni, men du stod klar allerede klokken syv. Men jeg håber, at du følger i fodsporene på hovedparten af de øvrige ledere på diakonplejehjemmene. De plejer at være hos os i hundrede år og én dag, sagde han til morskab for de omkring 50-60 fremmødte.

Conny Sønderby, der privat bor i Gørding ved Vemb, forklarede, at der var sket en misforståelse, da hun havde kommunikeret med Emil Tang på en mailadresse, der siden var blevet lukket.

Men hun ser frem til at komme i gang med sin nye opgave i Bækmarksbro.

- Da jeg så stillingsopslaget til jobbet var jeg sikker på, at det var det, jeg skulle. Det skyldes blandt andet værdierne på et diakonplejehjem, som ikke er så forskellige i forhold til det, jeg kender fra hospice. Og så er der en rigtig god stemning her, som jeg allerede kunne mærke, da jeg trådte ind ad døren første gang, siger Conny Sønderby.

I første omgang vil hun stikke en finger i jorden og mærke efter, hvilket sted hun er kommet til.

- Jeg har ingen formel lederuddannelse, men det er et lille hus, og der er mange medarbejdere her, der har været her gennem mange år. Samtidig tænkte jeg også, at hvis jeg skulle have nye udfordringer i mit arbejdsliv, så skulle det være nu, siger Conny Sønderby, der brugte førstedagen på sin nye arbejdsplads på at hilse på beboere, medarbejdere, vennekreds og pårørende.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

HF vil bruge festsal til undervisning

Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Annonce