Annonce
Navne

Ny leder skal gøre sygehusbyggeriet i Gødstrup færdigt

Projektchef for byggeriet i Gødstrup, Michael Hyllegaard takker af efter ti år. Foto: Region Midtjylland.
Sygehusledelsen er gået i gang med at finde en afløser for Michael Hyllegaard. Der er fortsat behov for stærk og kompetent styring af byggepladsen, hvor håndværkerne skal være færdige om et halvt år.
Annonce

Gødstrup: Sygehusbyggeriet i Gødstrup skal have ny chef. Den nuværende projektchef, Michael Hyllegaard, har fået nyt job på byggeriet af det nye børnehospital, Børneriget, i København.

Michael Hyllegaard har været projektchef for DNV-Gødstrup i ti år; han starter i sit nye job 1. februar.

- Vi skylder Michael Hyllegaard en stor tak for den jætte indsats, han har lagt i at støbe fundamentet for, at et af landets i alt fem barmarksprojekter snart er klar til test og indflytning, lyder det i en pressemeddelelse fra hospitalsdirektør Poul Michaelsen.

Om et halvt år er håndværkerne færdige på pladsen, og i 1. kvartal 2021 flytter de gamle hospitaler i Herning og Holstebro til den nye adresse i Gødstrup.

- I den aktuelle situation er der fortsat behov for stærk og kompetent styring af byggepladsen. Derfor vil vi sikre, at Michael Hyllegaards jobskift ikke betyder en svækkelse af den samlede ledelse af byggepladsen. Vi kigger os omkring i miljøet for at se, hvordan vi yderligere kan ruste os til de afsluttende faser i Gødstrup, tilføjer Poul Michaelsen.

Annonce

Der ligger en solid plan

Projektchef Michael Hyllegaard er glad og stolt over at have været med at realisere opførelsen af et nyt hospital i Gødstrup.

- Ti år går jo fantastisk hurtigt, når man hver dag er optaget af en sag, som har betydning for mange mennesker. Og nu hvor der er lagt en god og solid plan for den resterende del af byggeriet herunder overdragelsen af byggeriet og en indflytningsplan, så er det et oplagt tidspunkt for mig at søge nye udfordringer, som jeg glæder mig til, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce