Annonce
Navne

Ny leder til Ulfborg Børnehus

Jacob Højris Jensen. PR foto

Ulfborg: Jacob Højris Jensen er ansat som ny leder af Ulfborg Børnehus fra 1. juni.

Han er 40 år gammel, pædagog og kommer fra en stilling som konstitueret funktionsleder på Uddannelsescenter Mariebjerg i Vemb.

- Jeg ser frem til samarbejdet med Jacob, som allerede har vist gode resultater i sin nuværende ansættelse. Han er udviklingsorienteret og har fokus på gode relationer og samarbejde med forældre og ansatte, siger Søren Buch, familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune, i en pressemeddelelse.

Jacob Højris Jensen er tidligere elitehåndboldspiller og bruger i dag noget af fritiden som træner for et U12 drengehold. Han bor i Mejdal sammen med sin kone Louise og deres tre børn på seks, 11 og 13 år.

- Jeg er optaget af at bibeholde den faglige diskurs på Ulfborg Børnehus med fortsat fokus på udvikling. Leg, bevægelse og motorisk udvikling er kerneord for mig. Og jeg ser frem til mødet med børn og voksne, siger Jacob H. Jensen, i pressemeddelelsen. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce