Navne

Ny oversygeplejerske i neurologi og fysio-ergoterapi

Birgitte Egholm Jacobsen er ny oversygeplejerske i neurologi og fysio-ergoterapi i Hospitalsenheden Vest. Foto: Kommunikation/Hospitalsenheden Vest

Holstebro/Herning: 53-årige Birgitte Egholm Jacobsen er pr. 1. juni ansat som ny oversygeplejerske i neurologi og fysio-ergoterapi i Hospitalsenheden Vest. Samtidig bliver hun medlem af afdelingsledelsen.

Hun kommer fra et job i Hospitalsenhed Midt som oversygeplejerske i røntgen og skanning samt ortopædkirurgi. Her har Birgitte Jacobsen haft ledelsen af flere specialer. I de seneste år har hun desuden varetaget opgaven som klinisk brugerkoordinator i forbindelse med byggeri og indflytning i nyt akuthus i Viborg.

- Jeg mener derfor, at jeg er godt klædt på i forhold til at lede udflytningen til Regionshospitalet Gødstrup. Vi skal i afdelingen selvfølgelig tage alt det bedste - alt det der fungerer godt - med til Gødstrup, men vi får også det næste halvandet år en enestående mulighed for at luge ud i det, der er uhensigtsmæssigt, udtaler Birgitte Jacobsen i en pressemeddelelse.

Privat bor Birgitte Jacobsen i Herning sammen med sin samlever. Hun har tre børn.

0/0
Annonce
Portræt

At arbejde med kultur i Brasilien er nærmest som at være med i en modstandsbevægelse

Navne

Danselærer: Jeg er så sindssygt stolt af dem

Portræt For abonnenter

Kristian Skannerups gode idé har sparet jorden for 2,5 millioner ton co2

Navne

Tidligere Struer-borger fylder rundt

Portræt For abonnenter

Direktøren, der vendte tilbage til Vestjylland

Navne

Café Olde efterlyser flere brugere: Men det hjælper nok, når der kommer banko

Navne

Generationsskifte i Mil-tek

Annonce