Annonce
Portræt

Ny privatkundechef i Vestjysk Bank

41-årige Palle Haahr Kragh er ny privatkundechef i Vestjysk Banks hovedsæde i Lemvig. Foto: A. P. Christensen
Palle Haarh Kragh tiltrådte den 1. april stillingen som privatkundechef i bankens afdeling i Lemvig.

LEMVIG: 41-årige Palle Haahr Kragh er ny privatkundechef i Vestjysk Banks afdeling i Lemvig.

Palle Haarh Kragh stammer fra Brønderslev og er uddannet i Vestjysk Banks afdeling i Videbæk, hvor han har været i 12 år.

- Jeg havde ledelsesansvar i bankens afdeling i Videbæk, men jeg ville gerne til en større afdeling med flere ansatte. Det var der mulighed for i Lemvig, siger Palle Haahr Kragh.

- Desuden har Lemvig-egnen mange gode kvaliteter med en flot natur og et godt handelsliv med et fint udbud af spændende butikker, siger privatkundechefen, der får ansvar for ni bankrådgivere i banken.

Privat bor han i Videbæk sammen med sin hustru Janni, der arbejder på Krifa i Herning. Parret har ingen børn.

- Jeg vil gerne bo i den by, hvor jeg arbejder, så vi er på udkig efter en egnet bolig i Lemvig, oplyser Palle Haahr Kragh.

Parret er netop kommet hjem fra en fem måneder lang rejse til Asien, og netop rejser er en af de foretrukne fritidsbeskæftigelser - gerne til områder i det fjerne Østen, som ikke er de typiske turistdestinationer, men hvor man kommer tæt på lokalbefolkningen. Desuden underviser Palle Haahr Kragh i økonomi, pension og investering i aftenskole-regi.

- Vi har holdt lidt øje med Palle gennem de senere år, og jeg er overbevist om, at det er en rigtig løsning med denne ansættelse, siger filialdirektør Henrik Klejnstrup Sørensen.

Filialen i Lemvig beskæftiger cirka tyve medarbejdere, mens der desuden er cirka 80 øvrige medarbejdere i huset, som varetager forskellige stabsfunktioner fra hovedsædet på Torvet i Lemvig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce