Annonce
Lemvig

Ny virksomhed slår sig ned på Noatun

På Noatun bliver det nu også muligt at få hjælp til regnskabet. Foto: John Kristensen
Annonce

Lemvig: En ny virksomhed, Lemvig Revision, har slået sig ned i området med adresse på Noatun, der er landboforeningens bygning på Industrivej i Lemvig.

Revisionsvirksomheden ejes og drives af registreret revisor Jens Faurholt, som også ejer DLBR revision. Jens Faurholt er ekspert i selskabsregnskaber, en virksomhedsmodel, som vinder større og større udbredelse blandt de største og mest komplekse landbrugsvirksomheder med flere ejere på samme måde, som det er kendt fra det øvrige erhvervsliv.

Lemvig Revision bruger erfarne revisorassistenter samt revisorerne hos Lemvigegnens Landboforening til bogføring, kontering og opstilling af regnskabet, medens registreret revisor Jens Faurholt vil afgive revisor-erklæringer, hvor der er behov for det.

- Hos Lemvigegnens Landboforening glæder vi os over, at vi nu kan tilbyde hele pakken ”in house”, når det gælder udarbejdelse af selskabsregnskaber, og vi er klar til at byde endnu flere regnskabskunder velkommen, siger direktør Henrik Damgren, Lemvigegnens Landboforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ældre mand overholdt ikke vigepligt

Lemvig

Surfere får sæsonpremiere i Lemvig

Annonce