Annonce
Navne

Ny salgsdirektør hos Palcut A/S

Michael V. Jensen, ny salgsdirektør hos Palcut A/S. Pressefoto
Palcut A/S ved Holstebro, specialist i løsninger til automatisk palletering, har ansat Michael V. Jensen som salgsdirektør, fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Borbjerg: Michael V. Jensen, 58 år, er per 1. marts ansat som salgsdirektør/CSO hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro. Det er en nyoprettet stilling med ansvar for Palcuts globale salg og markedsføring af friktionspapir og automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i industrien, fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Michael V. Jensens opgave bliver at fortsætte og udbygge den positive udvikling, hvor Palcut har installeret mere end 500 løsninger til primært den europæiske drikke- og fødevareindustri. Palcut er, ifølge pressemeddelelsen, førende i Skandinavien inden for automatiseret pålægning af friktionspapir i form af mellemlægsark på paller i palleteringslinjer.

- Palcut har et stærkt koncept og en solid kundebase. Covid-19 har skabt yderligere fokus på at automatisere end-of-line palleteringen og dermed reducere bemandingen, så virksomhederne kan minimere deres sårbarhed og sikre forsyningen af fødevarer til butikkerne. Det har vist sig at være guld værd det seneste år, og denne trend vil fortsætte, siger Michael V. Jensen.

Michael V. Jensen har varetaget lederjobs inden for produktion og logistik, heraf de seneste 22 år inden for internationalt B2B-salg. Han kommer fra et job som direktør for produktdivisionen hos Riantics i Arden (tidligere Qubiqa Logistics), hvor han har haft fokus på den globale udvikling af forretningen og key-account management.


Michael V. Jensen er oprindeligt uddannet klejnsmed hos Epan Maskinfabrik og har senere videreuddannet sig til maskintekniker på Randers Tekniske Skole (i dag Tradium). Resten har han lært sig ud fra mottoet: Hvis andre kan, så kan jeg også.


Tidligere har han været area sales manager hos SBS A/S i Svendborg med ansvar for det engelske og amerikanske marked samt sales operations manager hos DALI USA Inc., hvor han gennem fire år opbyggede deres amerikanske organisation til salg af hifi-højttalere. Fra 1996-2004 var han ansat i Cerwin Vega Europe, hvor han sluttede som general manager for EMEA.

Ifølge Michael V. Jensen var det hos Cerwin Vega, at han fik interessen og lært salgshåndværket:

- Min chef sendte mig på et to måneders roadtrip i USA, hvor jeg lærte at canvasse og supportere forhandlere. Det var i høj grad learning by doing.

Michael V. Jensen er oprindeligt uddannet klejnsmed hos Epan Maskinfabrik og har senere videreuddannet sig til maskintekniker på Randers Tekniske Skole (i dag Tradium). Resten har han lært sig ud fra mottoet: Hvis andre kan, så kan jeg også.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce