Annonce
Sport

Ny skadespause til uheldig fløjspiller: Christian Jensen ude resten af sæsonen

Christian Jensen har imponeret med et højt bundniveau, siden han i starten af året endelig fik sin debut for TTH Holstebro. Nu venter der desværre en ny skadespause for fløjspilleren. Foto: Morten Stricker
Efter at have siddet ude med en korsbåndsskade i den første halvdel af sæsonen nåede Christian Jensen kun at spille fem kamp for TTH Holstebro, inden en ny skade sender fløjspilleren tilbage på operationsbordet.

Holstebro: Heldet har ikke ligefrem været med fløjspilleren Christian Jensen, siden han for halvandet år siden skrev kontrakt med TTH Holstebro.

I begyndelsen af oktober 2019 år blev Christian Jensen præsenteret som fremtidens mand på højrefløjen i TTH Holstebro. Halvanden måned senere rev han korsbåndet over i venstre knæ i en kamp for Sønderjyske og måtte derfor i sommer møde skadet op til sin første arbejdsdag i TTH Holstebro.

Korsbåndsskaden holdt fløjspilleren ude hele efteråret, inden han endeligt fik sin officielle debut i sejren over GOG 6. februar i år. Men nu skal han tilbage på skadesbriksen efter kun fem kampe i den hvide TTH-trøje.

- Jeg havde det virkeligt godt, og det var fantastisk at være tilbage på banen, så det er rigtig træls at være blevet skadet igen, fortæller Christian Jensen.

Denne gang er det brusken og menisken i det modsatte knæ, der vrøvler. Umiddelbart en overbelastningsskade fordi Christian Jensen ubevist har lagt for meget pres på sit 'raske' højre ben for at beskytte det dårlige venstre ben.

Annonce

Hurtig operation

Han mærkede første gang til skaden i sejren over TMS Ringsted og sad af samme grund helt over i sidste uges sejr over Lemvig-Thyborøn Håndbold.

- Som jeg har forstået det på lægen, så har det været undervejs længe, men at det var i Ringsted-kampen, den fik det sidste nøk, der gjorde, at jeg nu kunne mærke, at den var gal, forklarer Christian Jensen.

Sæsonstatistik

Christian Jensen har i denne sæson opnået følgende i den hvide TTH-Holstebro trøje.

Kampe: 5

Mål: 20

Assist: 1

Udvisninger: 0

Fejlafleveringer: 1

Regel fejl: 1

Allerede fredag ligger fløjspilleren sig til rette på operationsbordet. Han kunne måske have spillet sæsonen færdig på smertestillende medicin, men er i samråd med klubben blevet enig om, ikke at vente med operationen.

- Jeg kunne godt have valgt at spille videre på en blokade og så udskyde operationen til efter sæsonen, men med min uhelds-historik, så var det nok det klogeste ikke at tage nogen chancer og blive opereret med det samme. Hvis vi havde udskudt operationen ville det også bare have betydet, at det ville ødelægge det meste af næste sæson i stedet, siger Christian Jensen.

Udover de rent menneskelige hensyn, så er der for TTH Holstebro også en hvis logik i at tage så meget som muligt af skadespausen i denne sæson, selv om hans kvaliteter på banen vil blive savnet. I denne sæson er man nemlig ekstraordinært godt dækket ind på højre fløj med både Odinn Rikhardsson og Jeppe Hauskov som alternativer til Christian Jensen.

Annonce

Håber på oktober

En scanning af knæet har vist, at problemet er der, men præcis hvor slemt det står til kan lægerne først sige, når de får det åbnet op.

Derfor er det også forbundet med en smule usikkerhed, hvor længe Christian Jensen i denne omgang skal sidde ude. Forventningen er dog, at fløjspilleren kommer til at misse noget der ligner den første måned af næste sæson.- Han har ihvertfald spillet sin sidste kamp i denne sæson, men det er et realistisk håb at Christian kan være klar igen kort inde i den nye sæson, formentlig omkring 1. oktober, siger direktør John Mikkelsen.

Knæskaden er den tredje alvorlige skade Christian Jensen er blevet ramt af, siden han i 2017 skiftede fra Aalborg til Sønderjyske og senere videre til TTH Holstebro. I forvejen sidder Johan Meklenborg og Nikolaj Enderleit ude med længerevarende skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce