Annonce
Navne

Ny skoleleder for Nørre Boulevard Skolen

Peter Hatting. Pressefoto
Peter Hatting bliver leder for Holstebro Kommunes største skole den 1. marts.
Annonce

Holstebro: Den 47-årige Peter Hatting, der bliver leder for Nørre Boulevard Skolen, er i dag skole- og ledelseskonsulent med ledelsesbeføjelser i skoleafdelingen hos Ikast-Brande Kommune, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse. Indtil for to år siden var han skoleleder ved Østre Skole i Ikast, der er en næsten ligeså stor skole som Nørre Boulevard Skolen i Holstebro.

Han er oprindelig uddannet skolelærer fra Silkeborg Seminarium i 2003, har blandt andet diplom i ledelse og har siden 2007 beskæftiget sig med skoleledelse. Det er dermed en erfaren leder, som Nørre Boulevard Skolens elever, forældre og ansatte kan sige goddag til den 1. marts 2021.

- Med mange års erfaring fra en lignende skole har Peter en stor ledelsesmæssig tyngde og indsigt i jobbet. Han ser en stor værdi i folkeskolens fællesskaber og har de kommunikative evner, som også er afgørende for kvalitetsudvikling og samarbejde på alle niveauer, siger skole- og rådgivningschef, Peter Fogde Mikkelsen i pressemeddelelsen.


Med mange års erfaring fra en lignende skole har Peter en stor ledelsesmæssig tyngde og indsigt i jobbet.


Peter Hatting har også været skoleleder på Tønning-Træden Friskole ved Brædstrup og viceskoleleder på Egebakkeskolen i Brabrand.

Annonce

Fra Holstebro

Peter Hatting er født og opvokset i Holstebro og var første årgang på den tidligere Ellebækskolen og i overbygningen på tidligere Sct. Jørgens Skole. Han var konkurrencesvømmer og trænede blandt andet på daværende Birkelundskolen. Han blev efterfølgende gymnast og instruktør i Holstebro Gymnastikforening, men har siden skiftet det indendørs halgulv ud med løb, sejlads og skiløb.

Peter bor i dag i Silkeborg sammen med sine to børn.

Nørre Boulevard Skolen er både folkeskole og profilskole for idræt og bevægelse. Skolen har 780 elever fra 0.- 9. klasse samt styrkeklasser og sportsklasser for de ældste elever i samarbejde med Holstebro Elitesport.

Der er 96 medarbejdere og et ledelsesteam med fire afdelingsleder og skolelederen.
Der var ti ansøgere til stillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Erhvervsområde er efterspurgt

Navne

Ny audiolog hos Vestjyllands Hørecenter

Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce