Annonce
Navne

Ny skoleleder for Naur-Sir Skole og Børnehus

Jesper Ihler-Byskov. Pressefoto
Jesper Ihler-Byskov fra Halgård Skole bliver 1. marts leder af Naur-Sir Skole og Børnehus, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse. Naur-Sir Skole og Børnehus har 139 børn fra tre til 14 år.

Holstebro: Den 37-årige Jesper Ihler-Byskov skifter snart jobbet som lærer og it-vejleder på Halgård Skole ud med et nyt lederjob i Krunderup, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Jesper er uddannet fra Nørre Nissum Seminarium i 2011 og har siden taget forskellige kurser og uddannelser inden for blandt andet ledelse og innovation i folkeskolen. Han har været med i kommunens talentprogram "Morgendagens ledere" og har haft mange forskellige og store ansvarsområder i sine tidligere jobs.

- Jespers udvikling og tidligere ansvarsområder har gjort, at det er naturligt, at han nu sætter sig på lederkontoret. Han er nysgerrig og udviklingsorienteret, og med sin udadvendte stil er jeg sikker på, at Jesper går godt i spænd med den lokale kultur i Naur-Sir, siger skole- og rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Der var 14 ansøgere til stillingen.

Annonce

Motto: "En barndom - et hus"

Naur-Sir Skole og Børnehus er en del af landsbyordningen i Krunderup-området, hvor der er et stigende elevtal. Skolen har 110 elever fra 0.-7. klasse, heraf 62 SFO-børn samt et dagtilbud på 29 børn. Den samlede personalegruppe består af 23 medarbejdere.


De sidste knap ti år har jeg gjort alt for at fremme trivslen for mine elever. Jeg har længe haft en ambition om at præge det i en større grad. Naur-Sir Skole og Børnehus virker netop til at være det helt rigtige sted, med deres eksisterende værdier og anerkendende tilgang.


Skolen ligger i et område, der byder på alt fra landsby med aktivt lokalsamfund til varieret natur med masser af muligheder for at skabe bevægelse og god udeundervisning.

- De sidste knap ti år har jeg gjort alt for at fremme trivslen for mine elever. Jeg har længe haft en ambition om at præge det i en større grad. Naur-Sir Skole og Børnehus virker netop til at være det helt rigtige sted, med deres eksisterende værdier og anerkendende tilgang, som jeg gerne vil støtte op omkring, siger Jesper Ihler-Byskov i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Forudsigeligheden for børnene i en landsbyordning, hvor de kan gå direkte fra dagtilbuddet og over i skoledelen, er en vigtig del i deres barndom. Jeg vil være synlig for både børn, forældre og ansatte, og gøre mit til, at stedet fortsætter med at være trygt for børnene.

Jesper har også været lærer på Amagerskolen i Skjern i en årrække, har været ekstern underviser for itslearning og produceret i hundredevis af undervisningsvideoer.

Jesper Ihler-Byskov bor i Holstebro og har to børn på syv og ni år. Han løbetræner jævnligt, har en stor kærlighed for stort set alle sportsgrene og ynder at dyste i alt, hvad der er muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Markant stemme og teaterfigur

Sport For abonnenter

Minut for minut: Ja da! Lemvig tager flot sejr i Skanderborg og øger afstanden til sidstepladsen

Sport For abonnenter

Karakterer: Hold nu op, der er mange topkarakterer efter sådan en sejr

Annonce