Annonce
Erhverv

Ny UnoX-tankstation i Holstebro

Uno-X lstationen på Nybovej 37 bliver benzinselskabets første lavprisstation i området. Pressebillede
Arbejdet med at etablere tankstationen er indledt. Den åbner om et par uger.

Holstebro: Bilister i Holstebro og omegn vil snart kunne opleve en topmoderne og lynhurtig Uno-X lavprisstation i Holstebro. Uno-X har allerede taget første spadestik til lavprisstationen, som vil åbne op for brændstofpumperne om et par uger.

I 2017 gik Uno-X i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Når den helt nye lavprisstation på Nybovej 37 i Holstebro åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse med lynhurtige besparelser, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som mulig.

- Uno-X lavprisstationen på Nybovej 37 bliver vores første lavprisstation i området, og jeg er sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med lynhurtig tankning, siger Rene Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Holstebro i en pressemeddelelse.

Rene Thygesen fortæller, at den nye Uno-X lavprisstation vil have den bedste beliggenhed for bilister i Holstebro og omegn.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på. På den nye Uno-X lavprisstation vil kunderne få en unik og lynhurtig tankningsoplevelse med bandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, siger Rene Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Skoleleder sagde farvel i Ramme

Annonce