Annonce
Struer

Nye Borgerlige er klar med partiets spids til valget: - Byen trænger til fornyelse

Henrik Thinggaard er Nye Borgerlige i Struers spidskandidat til valget i efteråret. Foto: Privat
35-årige Henrik Thinggaard debuterer som kandidat ved kommunalvalget til efteråret, og det er en mand med markante meninger, partiet har valgt til at gå forrest.

Bremdal: Nye Borgerlige i Struer har nu fundet partiets spidskandidat frem mod kommunalvalget i efteråret.

Det bliver 35-årige Henrik Thinggaard fra Bremdal, som stiller op for første gang.

- Jeg har lige været inde at vende kort i byen (Struer, red.), ellers har jeg boet hele mit liv i Bremdal, fortæller den nye kandidat, som privat er gift med Tamara Fischer.


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg vil gøre mit til at nedbringe udgifterne til indvandrere her i byen.

Henrik Thinggaard, spidskandidat, Nye Borgerlige i Struer


Det er med andre ord en kandidat med lokalhistorikken i orden, som blev valgt ved Nye Borgerlige i Struers generalforsamling 20. marts.

- Vi er p.t. 132 medlemmer i Struer, fortæller Henrik Thinggaard, som også har Jan Phuklin med på kandidatholdet frem mod valget.

- Jeg har gået med en drøm om at gå ind i politik, og nu skulle det være, forklarer Henrik Thinggaard:

- Byen trænger til fornyelse. Jeg kan huske, hvordan den så ud, da jeg var dreng og har set, hvordan den har ændret sig. Dengang var der mere liv.

Annonce

Svært med Lydens By

Nogle af de ting, som gjorde, at Struer var attraktiv, skal findes frem igen, hvis man spørger Henrik Thinggaard:

- Vi kunne godt have gjort mere politisk for skabe bedre muligheder for Struer. Nu fik vi en motorvej, den kunne vi godt have fået ført til Struer, så vi var kommet på landkortet.

Henrik Thinggaard er af erhverv produktionsleder hos virksomheden JSB i Ringkøbing, der laver materialer til vindindustrien.

- Jeg har det lidt svært med, at vi kun kalder det Lydens By. Jeg ved godt, vi har en forhistorie med B&O, men vi kan godt favne mere bredt, siger han.

Herudover mener Henrik Thinggaard, at de små foreninger skal have mere opmærksomhed, og at der kunne skabes mere liv i byen med en håndværkerlinje.

- Der kunne godt være en elektrikerlinje. Hvorfor ikke? Jeg tog selv grundforløbet til elektriker her i byen, og det betyder liv med flere unge mennesker.

Hvorfor det lige blev Nye Borgerlige, forklarer Henrik Thinggaard med, at han kunne sig selv i partiets politik og få lov at være sig selv.

- Indvandrere fylder også noget for mig. De indvandrere, som gerne vil bidrage, skal have lov at være her, siger han og fortsætter:

- Men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg vil gøre mit til at nedbringe udgifterne til indvandrere her i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce