Ulfborg/Vemb

Nye muligheder for overnatning i det fri: Onsdag går en flere år gammel drøm i opfyldelse

Det er få justeringer, der mangler, før shelterpladsen i Ulfborg står helt færdig. Foto: Jan Briks
Det er de sidste små justeringer, der mangler, før shelterpladsen i Ulfborg er helt færdig. Borgerforeningen spørger nu borgerne om hjælp til det sidste arbejde.

Ulfborg: Det er en tre år gammel drøm, der for lidt under en måned siden stod færdig ved Skovstien i Ulfborg. Borgerforeningen har i flere år bakset med at få ansøgninger og tilladelser hjem til at bygge en shelterplads ved den plads, hvor den gamle spejderhytte lå. En spejderhytte, som ikke blev anvendt. Og dét arbejde gav man grønt lys til i efteråret sidste år.

Nu - for lidt under en måned siden - er arbejdet næsten færdigt. Kun lidt oprydning og de sidste justeringer mangles, før shelterpladsen er helt færdig, og det arbejde håber borgerforeningen, at borgerne i Ulfborg vil hjælpe til med onsdag den 24. april:

- Det er egentlig bare, at vi skal have lavet et skur til noget brænde, en teltplads, og så skal der plantes nogle buske og ryddes nogle træer. Så vi håber, at så mange så muligt vil komme og hjælpe, siger Erik Boutrup, kasserer i borgerforeningen.

For lidt under en måned siden blev aftrækskanalen til bålstedet sat på shelteren - og dermed kunne den tages i brug. Det blev den straks efter af et af Søparkens beboere, der holdt vejfest på den nye shelterplads.

Men udover områdets beboere er det håbet fra borgerforeningen, at også spejdere, Ulfborg Børnehus, Sneglehuset, skolens SFO samt de turister, der kommer forbi, vil benytte den nye overnatningsmulighed med tre sovekamre.

Projektet, der er finansieret af delvist Holstebro Kommune, Friluftsrådet og borgerforeningen har kostet i alt 400.000 kroner.

- Og nu er vi så gået i dialog med Holstebro Kommune om penge til en toiletbygning også, til 300.000 kroner, siger Erik Boutrup, før han lægger et stykke brænde ind under shelterens bænke.

0/0
Annonce
Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

112

Maskiner for 1,6 millioner kroner stjålet

Ulfborg/Vemb

Livreddere fik 'banket rusten af' i Thorsminde: - De hamrede bare ud gennem bølgerne

Ulfborg/Vemb

Ejeren fik sin "kæmpe succes", publikum fik en erkendelse - og borgmesteren mindedes sin "score-bil"

Annonce