Annonce
Lemvig

Nyt æresmedlem i golfklubben

Flemming Gade Nielsen (til højre) overrækker her diplomet til Christen Weibel, der er nyt æresmedlem i Lemvig Golfklub. Privatfoto

LEMVIG: Under middagen i Maskinhuset i Lemvig Golfklub efter den årlige Maskinhusmatch – en match for greenkeepere og frivillige hjælpere på banen – blev Christen Weibel udnævnt til æresmedlem i Lemvig Golfklub. Han blev dermed klubbens andet æresmedlem, og det første er Herman Balle.

Formand Flemming Nielsen sagde blandt andet følgende ved udnævnelsen:

- Du har nu i 25 år klippet vores semirough og desuden tjent penge til klubben ved 15 gange om året at klippe græsset på Feriecentret og de senere år endda givet klubben de penge, som Feriecentret betalte dig for opgaven. Du siger aldrig nej til at hjælpe og er med din påpasselighed og akkuratesse omkring græsslåning og brugen af maskinerne en højt værdsat hjælper for greenkeeperne. Så er du et forbillede på alt det, vi står for i Lemvig Golfklub. Her er vi alle lige, her hjælper vi hinanden, og vi vægter det frivillige arbejde og det sociale liv meget højt. Ydermere er du et gennemsympatisk menneske, der med dit rolige væsen vinder tillid hos alle. Der skal ydes noget helt ekstraordinært for at blive udnævnt til æresmedlem. Det har du gjort, og jeg vil hermed gerne overrække dig dette flotte diplom som bevis på, at du nu er æresmedlem i Lemvig Golfklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce