Annonce
Navne

Nyt ansigt med ambitioner på børnebiblioteket i Ulfborg

Bibliotekarerne Pernille Gade Nielsen og Thomas Winther Jensen står sammen for arrangementet ”Vores favoritter” på Ulfborg Bibliotek, hvor de fortæller om deres personlige favoritter blandt bøger, musik og film. PR-foto
Ulfborgs nye børnebibliotekar Pernille Gade Nielsen har store ambitioner for børnebiblioteket.

Ulfborg: Børnebibliotekar Pernille Gade Nielsen er ny medarbejder på biblioteket i Ulfborg. Hun vil være et ansigt, børnene i området kender og skabe gode relationer og oplevelser for institutioner såvel som familier. Hun har hevet teltpælene op fra Varde og er flyttet til Ulfborg, hvor hun er i fuld gang med at knytte nye bekendtskaber.

- Relationen er det vigtigste både i forhold til lokalbiblioteket og i forhold til børnene. Børnene skal vide, hvem jeg er, og de skal have lyst til at besøge biblioteket. Derfor besøger jeg institutioner og skoler i lokalområdet, så vi kan møde hinanden, fortæller Pernille Gade Nielsen.

Det nye ansigt i Ulfborg er i gang med at nytænke biblioteket for at gøre det endnu mere attraktivt for både familier og institutioner at bruge biblioteket. Hendes indflydelse kan man blandt andet se bud på i det nye sæsonprogram med arrangementer for hele familien på Ulfborg Bibliotek.

Annonce

Babyyoga, krig og Halloweenfest

For de helt små er der baby-yoga og børneteater med blandt andre Skrallebang og Faster Cool, og for de lidt ældre er der gamerparty.

De kreative kan se frem til et væld af hækle- og strikkecaféer samt -workshops, mens de krigsinteresserede kan glæde sig til, at cand.scient.pol. Jan Wammen tager publukum med tilbage til 1939 og levendegør 2. Verdenskrigs udbrud samt forløbet af de første år.

Hele familien får også mulighed for at mærke uhyggen brede sig, når Ulfborg Bibliotek inviterer til halloweenfest sammen med Ulfborg by.

- Biblioteket skal være et dejligt og hyggeligt sted at være, siger Pernille Gade Nielsen, der har flere ting i støbeskeen.

Hun løfter sløret for planerne om en børnelæseklub, som efter planen starter op til foråret. Omdrejningspunktet for alle hendes ambitioner er, at flere skal opdage, hvor dejligt det er at være på Ulfborg Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig lemviger kørte galt ved Skive

Lemvig

Indbrud hos Bay Art under opklaring

Annonce