Annonce
Erhverv

Nyt Erhvervsforum: Færre medlemmer end forventet

Formand for Erhvervsforum Holstebro, Bjarne Sørensen (i midten) forventer at nå målet på 200 medlemmer, selv om det første halve år kun har givet 60 medlemmer. Arkivfoto: Morten Stricker
Målet for Erhvervsforum Holstebro er mere end 200 medlemmer. Indtil videre har godt 60 virksomheder meldt sig. Formand Bjarne Sørensen tror stadig på succes for erhvervslivets nye talerør.

Holstebro: Tilbage i marts blev Erhversforum Holstebro etableret på et stiftende møde, der blev holdt på Nupark.

Deltagerne var enige om, at erhvervslivet i Holstebro Kommune havde brug for et talerør. Den samme enigheden gjorde sig også gældende angående, at det var sidste chance for at etablere et råd, der kan tale med samme stemme. I de senere år er flere lignende projekter kuldsejlet.

Men virksomhederne er ikke væltet ind i den nye forening, hvor målsætningen er at komme over 200 medlemmer i løbet af det første år. Der mangler stadig et godt stykke, da det aktuelle medlemstal er på 60. Det koster mellem 1.000 kroner og 12.000 kroner at være medlem. Alt afhængig af hvor stor virksomheden er.

- Vi ville gerne have haft flere medlemmer. Det kommer til at tage tid. Det er meget vigtigt, at medlemmerne kan se en værdi i at være med. Jeg tror stadig på, at vi nok skal nå vores mål. Det skal lykkes. Det er sidste skud i bøssen, men det kommer ikke af sig selv, siger Bjarne Sørensen, der er formand for både bestyrelse og repræsentantskab.

Annonce

Samme formand

I første omgang blev Erling Chrois fra Ulfborg udpeget som ny formand for bestyrelsen, men omstruktureringer i startfasen har gjort, at Bjarne Sørensen nu sidder på begge formandsposter. Erling Chrois talte ved sin tiltræden om 300 medlemmer inden sommerferien.

- Det er den mest hensigtsmæssige løsning, at det er den samme formand i opstartsperioden. Skiftet er sket uden dramatik, men 300 medlemmer var lidt for optimistisk, siger Bjarne Sørensen.

Borgmester H.C. Østerby (S) er ikke i tvivl, om at det nye Erhvervsforum er afgørende for det lokale erhvervsliv.

- Det er meget vigtigt, at erhvervslivet har et fælles talerør. Vi skal ved dialog og samarbejde styrke erhvervsområdet, siger borgmesteren i forbindelse med, at Holstebro Kommune måtte tage til takke med en 22.-plads på Dansk Industris årlige rangering af de danske kommuners erhvervsvenlighed. Det er er tilbagegang på ti pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Lars og Louise har valgt særligt tema ved navngivning af deres børn: - Man bliver glad af at sige deres navne

Lemvig

Elever tog et DM med hjem

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];