Annonce
Struer

Nyt liv i Kildegården: El-con kommer til byen

Jesper Godsk bliver som servicechef for El-con i Holstebro også chef for selskabets nye afdeling i Struer. Foto: Frede Stengaard
Installationsfirmaet El-con, som har hovedkontor i Aarhus og afdelinger over hele landet, åbner kontor i Kildegården 6. marts.
Annonce

Struer: El-con åbner kontor i Kildegården.

- Det bliver som en filial af afdelingen i Holstebro, fortæller Jesper Godsk, som er servicechef og leder af Holstebro-afdelingen.

Han bliver dermed også chef for afdelingen i Struer, og efter en tur til byen sammen med regionsdirektøren i selskabet for Region Midt-Vest, Tim Pindstofte, som selv bor i Hjerm, blev han overbevist om, at der var basis for at etablere et kontor i Struer.

- Det er imponerende, hvad der sker på virksomhederne i Struer Kommune, mener Jesper Godsk og ser frem til at få etableret en base i byen.

- Vi åbner 6. marts, fortæller han med en forventning om, at det giver El-Con langt bedre mulighed for at nå ud til både private kunder i Struer Kommune og erhvervskunderne.

- Det bliver ikke med et direkte salg af el-artikler og den slags. Den tid er forlængst forbi. Men det bliver nemmere for os at få nye kunder i Struer, når de kan komme i direkte kontakt med os uden at skulle enten ringe til os eller køre til Holstebro, vurderer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce