Annonce
Holstebro

Obduktion har kastet mere klarhed over, hvordan kvinde døde i brand

En blot 35-årig kvinde fra Vemb døde torsdag. Nu er politiet i færd med at finde årsagen til branden. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Den 35-årig kvinde, som torsdag eftermiddag omkom i en brand i Vemb, er blevet obduceret.
Annonce

Vemb: Brandårsagen er fortsat ukendt. Dermed ved politiet endnu ikke, hvorfor en brand opstod og på tragisk vis kostede en 35-årig kvinde livet torsdag eftermiddag.

Til gengæld står det nu klart, hvad den 35-årige døde af. Rutinemæssigt skal såvel døds- som brandårsag undersøges, og fredag blev kvinden obduceret.

- Vi har nu fået resultatet af obduktionen, og den viser, at der er tale om røgforgiftning. Det bekræfter os dermed i, at der ikke har været tegn på kamp eller andet mistænkeligt. Det matcher den hypotese, vi hidtil har arbejdet ud fra, og det er, at der desværre er tale om et hændeligt uheld, siger efterforskningsleder Torben Ladefoged fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Brand opstod i en etageejendom i Vemb, og i den ene af bygningens fire lejligheder fandt røgdykkere den livløse kvinde på stuegulvet. Ingen andre kom noget til i branden.

Sagen er endnu ikke lukket. Det er nemlig fortsat uvist, hvad der var årsag til branden.

- Det skal vi have undersøgt nærmere for at finde årsagen. De undersøgelser vil måske være færdige i løbet af påsken, vurderer Torben Ladefoged.

Annonce
Lemvig

S forstår bekymring på skoler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Lemvig For abonnenter

Kun 20 medarbejdere bliver tilbage i Lemvig - hvad skal der ske med bygningen på Torvet

Annonce