Annonce
Sport

Offensiv-spiller vender hjem til HB

Bo Balder scorede i efteråret sine mål for Måbjerg i serie 2, da et nyt arbejde ikke kunne kombineres med at spille 2. divisions-fodbold i Holstebro Boldklub. Men nu er problemet løst og derfor vender angriberen tilbage til klubben. Foto: Morten Stricker
Mandag aften er det tilbage i arbejdstøjet for Holstebro Boldklub, når truppen møder ind til årets første træning på kunstgræsbanen ved Idrætscenter Vest. Her bliver der gensyn med angriberen Bo Balder Berg, som efter et halvt år hos Måbjerg er tilbage i den hvide trøje.
Annonce

Holstebro: I denne uge bruger Kim Kristensen det meste af sin tid på at lege skolelærer for sine tre børn, men mandag vender han tilbage til arbejdstøjet.

Både som sponsormanager i FC Midtjylland og som cheftræner i Holstebro Boldklub, når 2. divisionsklubben tager hul på vintertræningen frem mod sæsonstarten midt i marts. Og der er udsigt til hård fysisk træning med masser af løb for truppen - minus Anders Iversen, som er på træningslejr med Puerto Ricos landshold i Den Dominikanske Republik.

- De får måske lige lov til at hygge sig lidt mandag, men så tager vi også fat og det bliver ekstra hårdt i år. Hvis det skal have et skud med overlevelsen, så kræver det, at vi er i absolut topform når vi genoptager 2. division med tre kampe i den første uge, forklarer Kim Kristensen.

Før jul offentliggjorde HB at Steffen Svenningsen kommer til klubben fra Skive, samtidigt med at angriberen Emil Zetterquist og de to forsvarsspillere Frederik Buur og Matias Fjeldal Olsen stopper. Det bliver ikke de eneste udskiftninger i den trup, der møder ind på kunstgræsbanen ved Idrætscenter Vest.

Annonce

Balder vender hjem

Også Oliver Iserhorst Pedersen har valgt at søge nye græsgange, til gengæld venter der et glædeligt gensyn med Bo Balder Berg, som ellers stoppede i klubben i sommers.

- Bo kommer tilbage, og dermed føler jeg også, at vi har offensiven nogenlunde på plads, med tilgang af et par hurtige folk oppe foran. Måske mangler vi en stor og stærk angriber efter Zetterquist er stoppet, men der har Andreas Kiilerich bevist, at han godt kan være et alternativ, fortæller Kim Kristensen.

Det er dog ikke det samme, som at der er lukket for tilgange til truppen.

- Selvfølgelig holder vi fortsat øjnene åbne for, om der kunne være nogle interessante muligheder. Det kunne for eksempel være på backsene, hvor vi har mistet en masse erfaring med Fjeldal og Buurs farvel, siger Kim Kristensen.

Holstebro Boldklub har endnu ikke alle træningskampe på plads, da det er et svært puslespil at få til at gå op grundet corona-virussen. Første turneringskamp spilles lørdag 13. marts ude mod Brabrand.


Bo kommer tilbage og dermed føler jeg også, at vi har offensiven nogenlunde på plads, med tilgang af et par hurtige folk oppe foran. Måske mangler vi en stor og stærk angriber efter Zetterquist er stoppet, men der har Andreas Kiilerich bevist at han godt kan være et alternativ.

Kim Kristensen, cheftræner i Holstebro Boldklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce