Annonce
Struer

Og vinderen er: CFBO, SeTilSiden og en tidligere direktør for Realdania By

Struer Kommune indhentede tre bud på en fremtid for havnen i Struer. Her er repræsentanter fra de tre rådgivningsfirmaer på besøg for at se på forholdene, inden de afgav deres bud. Foto: Struer Kommune
Struer Kommune henter rådgivere til byen for at få lagt planer for havnen

Struer: Struer Kommune har sat navn på et rådgiverteam, der skal hjælpe med at få udarbejdet en udviklingsplan for hele havneområdet.

Efter at have fået forslag fra tre forskellige arkitektfirmaer, som blev indbudt til en konkurrence om at komme med de bedste bud på en fremtid på havneområdet, har en styregruppe i Struer Kommune valgt at satse på et vinderhold bestående af en udvalgt skare af udviklingseksperter fra byplantegnestuen CFBO, som har koblet både en sociologisk byudviklingskonsulent fra "SeTilSiden" og tidligere direktør for Realdania By, Mette Lis Andersen, på projektet som underrådgivere.

- Alle tre med førende kompetencer inden for byplanlægning, bæredygtige bydele og byomdannelse, skriver Struer Kommune i en pressemeddelelse, og Rasmus Cassøe, som er partner i byplantegnestuen CFBO, får også mulighed for at beskrive, hvad der gjorde det interessant at byde ind på opgaven:

- Havnen er en vigtig del af Struer. Den har en rig historie og en række funktioner, der er vigtige for livet på havnen og i byen. Der er meget på havnen, der skal bevares, men det skal ske på en måde, hvor der også er plads til at skabe nye muligheder. Det handler ikke bare om at udvikle havnen, men om at understøtte livet i bymidten og løfte hele byen. Det er en svær opgave, men vi kan mærke store ambitioner i Struer og en forståelse for, hvor vigtig opgaven er. Det giver et godt grundlag for at løse opgaven og give Struer Kommune et godt værktøj til at skabe den ønskede udvikling for havnen fremover, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Annonce