Annonce
Sport

Også grimme sejre giver to point på kontoen

26 sekunder før tid blev Johan Meklenborg, da playmakeren med sit 10. mål scorede til 26-27 i en udekamp, hvor det ellers længe lignede en hjemmesejr til Mors-Thy Håndbold. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro havde traditionen tro masser af problemer på udebane mod Mors-Thy Håndbold, men kunne alligevel tage to point med sig hjem i bussen. Målmand lukkede af på gammel hjemmebane.
Annonce

Thisted: I faktaboksen kan man altid læse stillingerne undervejs i kampen, der er nedslag taget hvert femte minut, kampen igennem.

Hvis du lader blikket gennem dagens nedslag vil du derfor også kunne læse, at kun i et eneste af disse nedslag, førte TTH Holstebro i lørdagens sejr over Mors-Thy Håndbold. Det sidste og vigtigste.

Så kan alt det, der ledte op til Johan Meklenborgs sejrsmål, næsten være ligegyldigt.

- En kendt sportsjournalist sagde vist engang noget med, at det vigtigste mål var det der kom til sidst og sikrede sejren, og det var det også i dag. Måske var det ikke super fortjent, at vi tog begge point for Mors gjorde det virkeligt svært for os, men det lykkedes, siger Johan Meklenborg.

To point er to point, uanset hvordan de er kommet i hus. Og det er lige før, matchvinderen ikke ville have det på andre måder.

- De sjoveste sejre er sådan nogle her, hvor man vender det til allersidst, konstaterer Meklenborg.

Annonce

Grim sejr

TTH Holstebro har det næsten altid svært på udebane mod Mors-Thy og havde før lørdagens kamp tabt tre af de seneste fire udekampe til naboen mod nord.

Det er sådan set ikke noget særsyn, for rigtigt mange hold har det svært, når de skal på besøg på en af holdets to hjemmebaner i Nykøbing Mors og Thisted. Især sidstnævnte, der længe har været lidt af et fort for hjemmeholdet.

- De har ikke tabt i den her hal i halvandet år, så vi vidste præcis hvor svært det ville blive, og at det ville blive en grim kamp med mange små slåskampe. Det kommer af den måde, Mors dækker op på højt oppe på banen med stor aggressivitet, forklarer Johan Meklenborg.

- Så nu er det jo næsten ærgerligt, at de skal til at bygge Thyhallen om, når vi lige har fået brudt forbandelsen heroppe.

Kampen i tal

Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 26-27 (14-11)

HTH Herreligaen, 15. runde

Stillinger undervejs: 1-1, 4-4, 6-5, 9-6, 12-9, 14-11, 15-14, 19-17, 19-19, 21-21, 23-23, 26-27.

Mål, TTH: Aaron Mensing 10, Johan Meklenborg 10, Magnus Bramming 3, Odinn Rikhardsson 1, Christoffer Cichosz 1, Jonas Porup 1, Kay Smits 1.

Topscorer, Mors-Thy: Bjarke Christensen 7.

Udvisninger: MTH 2, TTH 2.

Tilskuere: 400 i Thyhallen.

For cheftræner Søren Hansen var kampen et gensyn med sin gamle hjemmebane. Han fik også lige præcis det, han havde forventet.

- De kriger bare med alt, hvad de har og vi kæmper med at finde rigtige løsninger på dem i seks mod seks. Heldigvis bliver det bedre, da vi tidligt slår over til at spille syv mod seks, ligesom vi ændrer vores forsvarsopstilling, forklarer Søren Hansen.

Annonce

Godt gensyn

Gensyn var det også for den nyeste mand i TTH-truppen, Nicklas Graugaard, der i sidste sæson vogtede målet for netop Mors-Thy.

Afløseren for skadede Sebastian Frandsen fik i sin tredje kamp for TTH lidt af en nøglerolle, da han i anden halvleg blev sendt i aktion. Med fire redninger på 13 forsøg og en redningsprocent på 31, skal en stor del af æren for det sene comeback tilfalde den nye mand mellem stængerne.

- Det var da mega fedt at være tilbage, siger Nicklas Graugaard.

Nicklas Graugaard er hentet ind for resten af sæsonen for at vikariere for skadede Sebastian Frandsen. Lørdag fik han en nøglerolle i sejren over Mors-Thy. Foto: Søren Gylling

Og det blev selvfølgeligt ikke dårligere af, at det i sidste ende blev TTH Holstebro, der kunne tage sejren og de to point.

- Kampen kunne være tippet til begge sider, og det kunne den også for mig. Når man møder sine gamle holdkammerater, er det altid et åbent spørgsmål om det er til fordel for målmanden, der kender skytterne, eller til skytterne, der kender målmanden, og i dag faldt det ud til min fordel, forklarer Nicklas Graugaard.

Næste kamp for TTH Holstebro er mandag 14. december, hvor Sønderjyske kommer på besøg i Gråkjær Arena.


En kendt sportsjournalist sagde vist engang noget med, at det vigtigste mål var det der kom til sidst og sikrede sejren, og det var det også i dag. Måske var det ikke super fortjent, at vi tog begge point for Mors gjorde det virkeligt svært for os, men det lykkedes.

Johan Meklenborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce