Annonce
Struer

Om- og tilbygning i Tambohus Naturhavn færdig

Arbejdet med om- og tilbygning i Tambohus Naturhavn er nu færdigt. Det markeres på lørdag med en lukket fest for lokale og frivillige, og helt officielt i den første weekend i 2021. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Tambohus: Om- og tilbygningen i Tambohus Naturhavn står nu færdig. Et resultat af at sponsorer, frivillige og Struer Kommune har arbejdet sammen.

- Mange gange, når man laver nye store byggeprojekter, må man skære en hæl og klippe en tå. I projektet omkring Tambohus Naturhavn er det lykkedes at udvikle- og udvide projektet løbende. Det er lykkedes os at få projektet til at blive en realitet med tilføjelser gennem hele projektforløbet, siger formanden for Tambohus Naturhavn, Per Bach.

Frivillige brød således selv det gamle kajakbolværk ned og sparede næsten 40.000 kroner på projektet. Flydebroer og indsejlingspæle er også alle sat i ved frivillig kraft, og mange af de uforudsete opgaver, der viste sig, og som ikke var med i budgettet, blev klaret af frivillige, siger Per Bach.

Annonce

Frivillige fester

Egentlig skulle projektets afslutnning fejres lørdag 11. juli med indvielses- og havnefest, men på grund af restriktionerne i forbindelse med udbruddet af Covid-19, er det blevet aflyst.

Den officielle åbning bliver i stedet første weekend 2021.

Tambohus Naturhavn og Tambohus Kajakklub arrangerer 11. juli i stedet en lukket fest, der markerer færdiggørelsen for lokale og medlemmerne af klubben i det gamle garnhus, der fungerer som klubhus.

På menuen er fællesspisning og underholdning med All Stars, der skulle have spillet til den store nu aflyste fest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Afløseren har nu 40 års jubilæum

Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Lemvig

Mand sigtet for at have hash

Lemvig

Elevernes trivsel er helt i top

Annonce