Lemvig

Op og ned for skakspillere

Der var sejre og nederlag til Lemvigs to skakhold, der var i aktion. Arkivfoto

Lemvig: To sejre, en remis og et nederlag.

Det var udbyttet for Lemvig Skakklubs to mandskaber, der begge var i aktion to gange i den forgangne weekend.

Førsteholdet i mesterrækken har været i Skive, hvor man mødte to af den lokale klubs hold. Først blev det til en sejr på 5,5 - 2,5 over Skives tredjehold i en match, Lemvig-spillerne på forhånd havde regnet med at vinde. Det blev dog en hårdere opgave en forventet, da Skive stillede med flere unge spillere, der er inde i en god udvikling. Bent Olesen og Egon Møller fik mere modstand end forventet, og de måtte gå fra brættet med henholdsvis remis og tab. Til gengæld kunne Kim Fuglsang, Arne Præstholm, Morten Jensen, Søren Hedegård og Ole Carstensen hente sejre, selv om flere af dem måtte kæmpe hårdt for sejren. Endelig løb Frede Andreassen ved bræt 8 ind i et nederlag mod en stærk modstander.

Rollerne var byttet om i det andet opgør mod Skives andethold. Her endte det med et nederlag på 5,5 - 2,5. Kim Fuglsang og Egon Møller hentede Lemvig-sejrene, mens Arne Præstholm med remis sørgede for det halve point til Lemvig. Bent Olesen tabte efter et spændende parti, og Søren Hedegård måtte til sidst også kapitulere efter en god indsats. Desuden tabte Ole Carstensen og Sigismund Schulin.

Lemvigs andethold kunne glæde sig over remis på udebane mod Vorgod. Her vandt Søren Hedegård og Frede Andreassen deres matcher, mens Gudmund Olesen og Niels Kjærgård tabte. I den efterfølgende kamp blev Holstebro besejret 3-1 efter sejre til Gudmund Olesen, Søren Hedegård og Sigismund Schulin. Niels Kjærgård var tæt på at sørge for rent bord til Lemvig, men en fejl mod slutningen i sit parti kostede ham sejren.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Lemvig

Stuvende fyldt til markedet

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Sport

Klinkby byder endnu engang på fodbold i mudderet

Lemvig

Der bliver international stemning på Bredgade

Lemvig

Politiet efterlyser vidner: Bilist havnede i bækken

Annonce