Lemvig

OPDATERET: Bilist måtte skæres fri efter uheld

Politi og brandvæsen blev tidligt mandag eftermiddag kaldt ud til et trafikuheld Arkivfoto: Palle Herløv

Fører af personbil brækkede formentlig armen ved uheld

Fjaltring: En bil måtte skæres i stykker for at få en tilskadekommet mand ud efter et trafikuheld på Torsmindevej syd for Fjaltring mandag eftermiddag.

Kort efter klokken 13.30 var manden impliceret i en trafikulykke på det lige stykke af Torsmindevej, der går på Bøvling Klit . Manden kom kørende i personbil mod syd, da han blev ramt af en lastbil, der kom kørende mod nord. Ifølge politiets oplysninger var lastbilen i gang med at overhale en traktor, men lastbilens chauffør havde tilsyneladende undervurderet afstanden til den modkørende personbil, der blev ramt.

Indsatsleder Jean Warming fra Nordvestjyllands Brandvæsen i Lemvig fortæller, at brandvæsenet klippede førerdøren i venstre side for at få den kvæstede mand ud af bilen.

- Det var utroligt heldigt, at lastbilen og personbilen ikke ramte hinanden mere frontalt. Ellers kunne det være gået langt værre, lyder vurderingen fra indsatslederen.

Jean Warming vurderer, at føreren af den dansk indregistrerede personbil brækkede armen ved uheldet. Han var alene i bilen. Føreren af lastbilen slap fysisk uskadt fra uheldet, men var lettere chokeret.

-------------------------------------

Mandskab fra Nordvestjyllands Brandvæsen i Bækmarksbro og Lemvig blev tidligt torsdag eftermiddag kaldt ud til en trafikulykke på Torsmindevej syd for Fjaltring.

Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er en lastbil og en personbil kørt sammen i forbindelse med en overhaling. Ifølge de foreløbige oplysninger var lastbilen i gang med at overhale en traktor, men har tilsyneladende undervurderet afstanden til en modkørende personbil, hvorefter de to er stødt sammen.

Strækningen var afspærret i forbindelse med uheldet for at give plads til frigørelsen af den eller de fastklemte personer i personbilen, og det gav enkelte trafikale problemer.

Ifølge politiet skulle der dog ikke være sket nogen alvorlig personskade ved uheldet.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce