Annonce
Holstebro

Opgang evakueret under brand

Branden brød ud ved 13-tiden i Struer. Arkivfoto
Lejlighed i etageejendom brød i brand, og brandvæsenet tog ingen chancer, da slukningsarbejdet gik i gang
Annonce

Struer: Beboerne i en etageejendom i Struer blev lørdag eftermiddag evakueret, da der udbrød brand i en lejlighed på anden sal.

- Det var i et boligkompleks på Kirkegade i Struer, hvor der gik ild i en lejlighed på anden sal. Der var tre lejligheder i opgangen, og derfor valgte vi at få beboerne i de øvirge lejligheder ud for en sikkerheds skyld, siger indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen, Jean Warming.

Han understreger dog, at branden ikke umiddelbart bragte nabolejlighederne i fare, da det hurtigt lykkedes at begrænse flammerne til anden sal. Derfor blev evakueringen blot foretaget for en sikkerheds skyld, mens slukningsarbejdet stod på. Beboerne kunne umiddelbart efter flytte tilbage i deres egne lejligheder, der ikke blev berørte af indsatsen.

Branden opstod omkring klokken 13 i lejligheden. Der var ikke nogen hjemme i lejligheden, da branden opstod, og derfor kom ingen i fare i forbindelse med indsatsen.

Det er fortsat uklart, hvad der udløste branden. Det kan blot konstateres, at branden er opstået i køkkenregionen.

- Lejligheden blev kraftigt røgskadet ved branden, oplyser Jean Warming, som ikke umiddelbart har et bud på brandårsagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce