Rejser

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

En af de retter som tilberedes, til Vadehavscentrets ture Vadehavsmad, er syltet tang. Blæretang er som regel hovedingrediensen. Arkivfoto: Michael Bager

Ingredienser:

Et par håndfulde tang

2 dl eddike

2 dl sukker

1-2 tsk salt

Peberkorn

Eventuelt 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

Varm eddike, sukker, salt og vand til sukkeret er opløst.

Pluk de yderste, friske dele af tangen og skær dem i tynde strimler.

Kom dem i en skål.

Hæld eddikeblandingen over tangstykkerne og lad det trække.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce