Annonce
Livsstil

Opskrift: Mortens varme chokolade

Odense: Morten Chokolade laver julekonfekt til Eksklusiv. Foto: Robert Wengler
Til to-tre personer Man har tit en smule chokolade tilbage, når man har lavet sine fyldte chokolader. Det kan man med fordel lade størkne og gemme til en kop varm chokolade.

Ingredienser:

25 g sukker

20 g kakaopulver

1/2 liter vand

100 g mørk chokolade, hakket, cirka 60 procent.

Annonce
Odense: Morten Chokolade laver julekonfekt til Eksklusiv. Foto: Robert Wengler

Fremgangsmåde:

Vandet bringes i kog, og sukker og kakaopulver piskes i. Pisk i et par minutter, indtil kakaopulver og sukker er helt opløst.

Derefter tilsættes den mørke chokolade, og det hele koger yderligere et minut under konstant omrøring.

Den varme chokolade kan drikkes, som den er – eller kan med fordel nydes med forskellige krydderier som for eksempel ingefær, kanel, kardemomme, chili eller salt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce