Annonce
Navne

Mindeord: Ord er fattige, når vi skal beskrive, hvad Jenny har været for mange mennesker

Ved Jenny Ballebys død og begravelse skriver Bodil og Christian Nielsen, Nørre Nisssum, følgende mindeord:

Gennem næsten 30 år har vi kendt Jenny og Hans og har haft meget fællesskab med dem i Indre Mission, KFUMs soldatermission, og ikke mindst de sidste år i KFUMs soldatermissions genbrugsbutik i Nørre Nissum. Desuden har vi jævnligt mødtes under private former.

Ord er fattige, når vi skal beskrive, hvad Jenny har været for mange mennesker i Nørre Nissum. Hun kom i mange foreninger, ordnede mange haver og forefaldende arbejde for ældre og hvem, der havde brug for hjælp. Det var mest praktisk arbejde rengøring, og et lyttende øre. Hun havde altid tid til at snakke på hendes færd rundt i sognet.

Annonce


Jenny kunne mere end de fleste, og havde altid tid til en hjælpende hånd, når der var nogen der ringede. Hendes bagværk var kendt viden om, selv Jane Aamund skrev om det i sin bog.Jenny kunne mere end de fleste, og havde altid tid til en hjælpende hånd, når der var nogen der ringede. Hendes bagværk var kendt viden om, selv Jane Aamund skrev om det i sin bog.

Når der var møde i kirkehuset, ældres venner ol. kom Jenny med en kurv fyldt med bagværk og blomster. Der var altid kager i hendes fryser og blomster i hendes have ( ingen fest uden blomster på bordet ) Når festen var færdig, så var Jenny igen på pletten, der skulle lige vaskes op.

I genbrugsbutikken gjorde hun et stort arbejde. Hun stod for rengøring i butikken, hentede varer, vaskede og prissætte dem. Hendes evner til at se, hvad en vare var værd var stor. Hun sagde altid at varerne ikke måtte sælge det for billigt, for vi skulle have så stort et overskud til soldatermissionen som muligt. Familien, og især børnebørnene, nød godt af hendes gode sind, hun var en af butikkens bedste kunder.

Sammen med hendes mand Hans var hun til stor hjælp og glæde og et godt eksempel for andre.

Vi har i Jenny mistet en god, ven som vi vil komme til at savne, hendes glæde, optimisme og gode humør. Hun efterlader en stor tom plads.

Hun havde en fast tro på gud, og kunne takke ham, selvom livet gik hende imod. Selv til sidst, hvor kræfterne var små, og livet var ved at rinde ud, følte hun sig i Guds kærlige hånd. Vi vil lade tankerne gå til hendes mand Hans, børn svigerbørn og børnebørn.

Ære være Jennys minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Navne

Årets første HTX studenter

Annonce